• S:t Eriksgatan 19, 112 39 STOCKHOLM
  • 08 - 30 33 00
  • Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Anmäl intresse

Ansvarig Mäklare

Emmeli Harila

076 - 110 33 13
emmeli@grandfast.se

Anmäl intresse
Bostadsrätt / Gröndal Strand

Bryggvägen 10

Bo med mälaren som granne!

NYTT ACCEPTERAT PRIS 4 295 000 KR. Bli först att bo i denna nyproducerade 3:a med stor uteplats om ca 19 kvm i bästa västerläge. Uteplatsen ligger lugnt belägen mot föreningens grönskande innergård. Välplanerad bostad med två stora sovrum och bra sociala ytor. Stilrent kök och badrum. Garage finns i husets källarplan och nås enkelt via hiss.

I Gröndal strand lever du i en unik, maritim boendemiljö med grönskande parker, strandpromenad, bad- och båtbryggor, sjökrogar m.m. Du når city på 8 minuter med bil eller 19 min med kollektivtrafiken.

Tillträdesdag 2018-10-16.

Vi hjälper gärna till med byggplatsvisning eller genomgång av materialet på vårt kontor. Kontakta ansvarig mäklare om du vill veta mer.

Beskrivning

Hall

Ljus välkomnande hall med praktisk garderob med skjutdörrar. Golvet i hela bostaden består av ekparkett och väggarna är vitt målade. Säkerhetsdörr finns.

Kök

Modernt och stilrent kök i ljust utförande. De släta vita köksluckorna med rostfria handtag i stram modern design, bänkskivan i antracitgrå laminat med metallisk lyster och det stående vita blanka kaklet förstärker det moderna uttrycket ytterligare. Lackad ekparkett på golvet och vita väggar ger en samtida inramning till helheten. Den rostfria diskbänken har engreppsblandare och under överskåpen är det LED-belysning. I alla kök ingår vit kyl och frys, ugn, micro, integrerad diskmaskin och infälld häll. Stor matplats för hela familjen med 6 platser. Detta är absolut ett kök att trivas i.

Vardagsrum

Stort och lättmöblerat vardagsrum med plats för soffgrupp och tillhörande möblemang. Fint ljusinsläpp och utgång till den trevliga uteplatsen om ca 19 kvm. Uteplatsen har bästa västerläge och rymmer enkelt soffgrupp och matbord.

Sovrum 1

Stort sovrum med bra förvaring i form av en garderobsvägg. Här finns plats för dubbelsäng och arbetsplats.

Sovrum 2

Rofyllt sovrum med utsikt mot föreningens trevliga innergård. Här finns vra förvaring i form av två garderober och gott om plats för dubbelsäng.

Badrum

Helkaklat badrum med vita väggar och mörkgrått klinkergolv. Stilrent badrum med en vit kommod med spegelskåp, kombinerad tvättmaskin och torktumlare (A-klassad) samt wc.

Förråd

Till bostaden hör ett externt förråd.

Förening & Hus

Allmän information

Brf Gröndal Strand består av 93 st bostadsrätter och 1 st lokal i 3 flerfamiljshus.

Parkering

Det kommer finnas 72 garageplatser varav 25 av dessa blockhyrs till grannföreningen samt 5 platser på Ekensbergskajen (kvartersgata).

Gemensamma utrymmen

Cykelförråd, barnvagns-rullstolsrum och städförråd finns. Gemensam takterrass om 100 kvm med underbar utsikt över mälaren.

Uppvärming/ventilation

Fjärrvärme, ventilation FTX-system.

Tv/Internet

Digital-TV, telefoni och bredband från Comhem.

Månadsavgift
Avgift
3 194 kr inkl värme, vatten, bredband och kabel-tv
Driftskostnader
Varmvatten
178 kr/månad
Hushållsel
325 kr/månad
Totala driftskostnader
503 kr/månad
Övrigt om driftskostnaden
Driftkostnaderna är hämtade från den ekonomiska planen.
Energideklaration
Energistatus
Energideklaration ej utförd
Övrigt

Vi på Grand Fastighetsförmedling använder oss oftast av den vanligaste formen av budgivning, så kallad öppen budgivning. Köparen har möjlighet att ta del av budlistan vid kontraktsskrivningen. Vi vill påminna om att säljaren har fri prövningsrätt vilket innebär att säljaren själv bestämmer när, till vem, för vilket pris och hur försäljningen ska ske. Grand Fastighetsförmedling vill även informera om köparens omfattande undersökningsplikt och uppmana till att noggrant kontrollera bostadens och utrustningens/inventariernas skick samt att kontrollera angiven boarea då avvikelse kan föreligga bl.a. på grund av olikheter i använda äldre/nuvarande mätregler. Objektsbeskrivningen ska ses som en orientering över bostaden. Vi erbjuder samtliga spekulanter beräkning av boendekostnaderna. Kontakta ansvarig mäklare för uppförande och genomgång av en sådan kalkyl. Uppgifterna i denna objektsbeskrivning är grundade på av säljaren och av berörd förening lämnad information. Köpare/spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen rörande kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar. Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och uppmanas att undersöka bostaden ordentligt. Köparen uppmanas att kontrollera bostadens bo- och bi- area om denna är väsentlig för köparen. Observera att "alternativa planlösningar" endast är idéer och förslag. Nedtagning av väggar och/eller väsentliga förändringar, ingrepp i bärande konstruktioner och ändring av ledningar för avlopp, värme, gas eller vatten av en lägenhet är alltid en fråga för föreningens styrelse att ta ställning till i varje enskilt fall. Detta gäller även om förändringen inte medför risker för byggnadens konstruktion. Köpare uppmanas även att kontrollera eventuella byggplaner o.s.v. i området om detta är av betydelse för köparen. Besök Stockholms stads hemsida http://www.stockholm.se/

Område & Kommunikationer

Gröndal Strand erbjuder dig ett perfekt läge i en naturskön miljö med Mälaren som närmsta granne samtidigt som man har närhet till innerstadens puls. Området erbjuder en mängd av aktiviteter för den fritidsintresserade, som exempelvis promenadstråk, idrott och löpning, båt- och vattenliv samt olika idrotts- och fritidsaktiviteter för barnen. Längs både Mälarens strand och sjön Trehörningen finns populära grönområden och badplatser. I Gröndals Centrum finns ett bra utbud av både nya och gamla butiker längs med Gröndalsvägen. Här finns matbutiker, caféer, bibliotek, vårdcentral och kemtvätt. Om shoppingsuget kvarstår finns även en nybyggd galleria i närbelägna Liljeholmen med ca 90 butiker, caféer och restauranger. Det finns sju förskolor i närområdet och nära tillgång till grundskolor och högstadium.

Gröndal erbjuder goda kommunikationer i form av både buss och tvärbana som snabbt kan ta dig in till Stockholm City. Det finns även T-bana från närliggande Liljeholmen. För den som färdas med bil har man direkt tillgång till E4/E20 och Essingeleden.

Ansvarig Mäklare

Ansvarig Mäklare

Emmeli Harila

076 - 110 33 13
emmeli@grandfast.se

Anmäl intresse Låt oss värdera din bostad

Fakta

Pris
4 295 000 kr
Rum
3
Boyta
71 m2 (Bostadsrättsföreningen)
Avgift
3 194 kr inkl värme, vatten, bredband och kabel-tv
Lgh nr
4-1001
Våning
nb av 5
Byggår
2018
Område
Gröndal Strand
Andelstal
1,1660%
Illustration med markering av bostaden
Bo intill mälaren
Trevlig grönskande innergård
Vackra strandpromenader
Närliggande fotbollsplan
Vintervikens trädgård
Färgfabriken
Bra förskola i området
Gröndal
Knytpunkt i Liljeholmen
Liljeholmen centrum

Planlösning


Anmäl intresse för detta objekt

Fyll i formuläret och skicka in så återkommer vi inom kort

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi återkommer inom kort!

Grand Fastighetsförmedling i korthet

En personlig fastighetsmäklare med fokus på ett långsiktigt samarbete, kvalitet och trygghet.
Vår styrka och stolthet är våra kunder.

Kontakta oss

  • S:t Eriksgatan 19, 112 39 STOCKHOLM
  • 08 - 30 33 00
  • Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Fri värdering!

Vi känner till prisutvecklingen i ditt område och har kontakt med köpare på jakt efter en bostad som din. Fyll i formuläret så återkommer vi inom kort.

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi återkommer inom kort!

Fyll i dina uppgifter och få slutpris för detta objekt. Slutpriset skickas endast om det godkänns av köparen och säljaren.

Under utveckling

Be oss bevaka marknaden

Fyll i formuläret och beskriv vad ni letar efter så återkommer vi när vi hittar något som passar.

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi återkommer inom kort!

Nyproduktion

Fyll i formuläret så återkommer vi till dig inom kort. Tack!

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi återkommer inom kort!