• S:t Eriksgatan 19, 112 39 STOCKHOLM
  • 08 - 30 33 00
  • Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Anmäl intresse

Ansvarig Mäklare

Pamela Aguilar

076 - 110 10 06
pamela@grandfast.se

Anmäl intresse
Bostadsrätt / Järfälla-Viksjö

Engelbrektsvägen 41B

1 RoK på 33,5kvm där varje kvadratmeter kommer till sin rätt!

Bli först att flytta in i denna kvadratsmarta 1:a med en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som skapar en luftig och trevlig umgängesyta. Mysig sovalkov med plats för säng samt förvaring. Trevlig uteplats på 8 kvm i soligt läge med fin utsikt över innergårdens liv och rörelse, här finns gott om plats för bord & stolar eller en mindre soffgrupp. Välplanerat kök med bra förvaringsmöjligheter samt ett duschrum med kombimaskin för ett bekvämare vardagsliv.

Missa inte chansen att bo i denna funktionella närhet till ett brett serviceutbud, natur och kommunikationer.

  • Tillträde 11 september!

  • Välkommen att höra av dig till ansvarig mäklare Pamela Aguilar för mer info; 0761101006 eller pamela@grandfast.se

Beskrivning

Hall

Välkomnande hall med två garderober och gott om plats för avhängning/klädförvaring. I anslutning till hallen ligger duschrummet.

Duschrum

Duschrum med neutralt kakel och klinker med komfortvärme. Duschhörna i glas, spegel, kommod med två lådor, handdukstork samt WC. Tvättmaskin med inbyggd torkfunktion, en s.k. kombimaskin.

Allrum

Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som skapar en luftig och trevlig umgängesyta. Vardagsrummet har fint ljusinsläpp från det stora fönstret och utgången till den soliga uteplatsen. Sovalkov med plats för enkelsäng, medelstor sängmöbel eller en bäddsoffa och förvaring.

Kök

Stilrent kök utrustat med diskmaskin, inbyggnadshäll samt förvaring i städskåp, linneskåp och ett högskåp med inbyggnadsugn. Bra bänkytor samt plats för förvaring i överskåp.

Förråd

Till lägenheten hör ett källarförråd.

Förening & Hus

Allmän information

HSB brf Engelbrektshöjden kännetecknas av funktionella lägenheter med smarta planlösningar. Föreningen består av 109 lägenheter fördelat på två stycken fem- våningshus och ett niovåninghus. Lägenhetsstorlekarna varierar från 1-3 rum och kök där varje kvadratmeter kommer till sin rätt! De tre huskropparna omger föreningens gröna gård. Här finns möjlighet till samvaro vid boulebanan och utrymme för bus och lek för de yngre vid innergårdens lekplats. Husen kommer att ligga centralt i Jakobsberg, endast 600 meter söder om Jakobsbergs Centrum. Här får du närhet till ett brett serviceutbud, natur och kommunikationer.

Parkering

Hsb Brf Engelbrektshöjden kommer att ha 47 öppna parkeringsplatser som går att hyra för ca 400 kr/mån. Ytterligare 21 st parkeringsplatser finns och är väderskyddade med carport. En parkeringsplats med carport går att hyra för ca 500 kr/mån. I närområdet finns det även möjlighet till kommunal parkering utmed gatorna.

Gemensamma utrymmen

Gemensamma utrymmen är styrelserum, barnvagns- och rullstolsförråd samt cykelförråd på gården. Sophantering finns på innergården med två nedkast.

Uppvärming/ventilation

Fjärrvärme. Husen är utrustade med ventilation med värmeåtervinning, s.k FTX-system.

Tv/Internet

IT-tillägg om ca 210 kr/mån debiteras på månadsavgiften och omfattar bredband via fiber, TV och IP-telefoni från ComHem.

Månadsavgift
Avgift
1 920 kr Kallvatten ingår i månadsavgiften. Varmvatten mäts individuellt och förbrukningen debiteras per lägenhet. Kostnader för varmvattenförbrukning ingår inte i månadsavgiften. Förbrukning av hushållsel och tappvatten mäts individuellt för bostadsrätten och debiteras bostadsrättshavaren.
Driftskostnader
Uppvärmningskostnad
130 kr/månad
Hushållsel
160 kr/månad
Totala driftskostnader
290 kr/månad
Övriga kostnader
Överlåtelseavgift
1 100 kr (Betalas av )
Pantsättningsavgift
448 kr
Energideklaration
Energistatus
Energideklaration ej utförd
Övrigt

Vi på Grand Fastighetsförmedling använder oss oftast av den vanligaste formen av budgivning, så kallad öppen budgivning. Köparen har möjlighet att ta del av budlistan vid kontraktsskrivningen. Vi vill påminna om att säljaren har fri prövningsrätt vilket innebär att säljaren själv bestämmer när, till vem, för vilket pris och hur försäljningen ska ske. Grand Fastighetsförmedling vill även informera om köparens omfattande undersökningsplikt och uppmana till att noggrant kontrollera bostadens och utrustningens/inventariernas skick samt att kontrollera angiven boarea då avvikelse kan föreligga bl.a. på grund av olikheter i använda äldre/nuvarande mätregler. Objektsbeskrivningen ska ses som en orientering över bostaden. Vi erbjuder samtliga spekulanter beräkning av boendekostnaderna. Kontakta ansvarig mäklare för uppförande och genomgång av en sådan kalkyl. Uppgifterna i denna objektsbeskrivning är grundade på av säljaren och av berörd förening lämnad information. Köpare/spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen rörande kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar. Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och uppmanas att undersöka bostaden ordentligt. Köparen uppmanas att kontrollera bostadens bo- och bi- area om denna är väsentlig för köparen. Observera att "alternativa planlösningar" endast är idéer och förslag. Nedtagning av väggar och/eller väsentliga förändringar, ingrepp i bärande konstruktioner och ändring av ledningar för avlopp, värme, gas eller vatten av en lägenhet är alltid en fråga för föreningens styrelse att ta ställning till i varje enskilt fall. Detta gäller även om förändringen inte medför risker för byggnadens konstruktion. Köpare uppmanas även att kontrollera eventuella byggplaner o.s.v. i området om detta är av betydelse för köparen. Besök Stockholms stads hemsida http://www.stockholm.se/

Område & Kommunikationer

Utmärkande för Järfälla är närheten till Mälaren och dess böljande vatten. Här finns flera badplatser för familjen och båtklubbar för den båtintresserade. I de närliggande naturområdena Görväln och Hummelmora finns fantastiska förutsättningar att ge sig ut på̊ en promenad i det gröna! Här finns en lång strandlinje med flera utsiktsplatser där du kan njuta av de harmoniska och skiftande miljöerna.

I Jakobsbergs Centrum finns allt som du kan tänkas behöva i form av mataffärer, restauranger, systembolag, biograf, konditori, frisörer, banker, bibliotek, apotek, sjukhus och och uteserveringar m.m. samt en inomhusgalleria med över 100 butiker.

Är du idrottsintresserad erbjuder Järfälla kommun många möjligheter till ett rikt idrotts- och friluftsliv. Simhallen i Jakobsberg har flera bassänger med möjlighet till vattengymnastik, motionssim och lek. Här finns även gym, bubbelpool, kallbassäng, bastu, SPA samt solterrass. I kommunen finns även flera sporthallar, fotbollsplaner, friidrottsanläggningen Bolindervallen och Viksjö golfbana. Vid Säby gård bedriver Järfälla ryttarförening ridskola för den hästintresserade. 500 meter väster om Görvälns Slott finns Brukets skidbacke för skidåkning vintertid.

Dagens Nyheter har utsett Järfälla till ”bästa pendlarkommun” eftersom både tunnelbana, fjärrtåg och pendeltåg stannar i området. Pendeltågsstationen ligger bara på några minuters avstånd från Jakobsbergs Centrum och tar dig till Stockholms central på ca 20 minuter. Har du bil går E18 genom hela kommunen och det är nära till både Bromma och Arlanda flygplats. Vill du åka till grannkommunerna Kista och Sollentuna går det direktbussar flera gånger per dag.

Ansvarig Mäklare

Ansvarig Mäklare

Pamela Aguilar

076 - 110 10 06
pamela@grandfast.se

Anmäl intresse Låt oss värdera din bostad

Fakta

Slutpris
1 800 000 kr
Högstbjudande
1 800 000 kr
Rum
1
Boyta
33.5 m2 (Upplåtelseavtalet)
Avgift
1 920 kr Kallvatten ingår i månadsavgiften. Varmvatten mäts individuellt och förbrukningen debiteras per lägenhet. Kostnader för varmvattenförbrukning ingår inte i månadsavgiften. Förbrukning av hushållsel och tappvatten mäts individuellt för bostadsrätten och debiteras bostadsrättshavaren.
Lgh nr
080
Våning
1 av 4
Byggår
2017
Område
Järfälla-Viksjö
Andelstal
0,70662%

Budgivning

Senaste bud 1 800 000 kr

Bud Datum
1 1 800 000 kr Tor 31 aug 10:32
Brf Engelbrektshöjden illustrationsbild
Brf Engelbrektshöjden illustrationsbild
Välkommen till Engelbrektsvägen 41!

Planlösning


Anmäl intresse för detta objekt

Fyll i formuläret och skicka in så återkommer vi inom kort

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi återkommer inom kort!

Grand Fastighetsförmedling i korthet

En personlig fastighetsmäklare med fokus på ett långsiktigt samarbete, kvalitet och trygghet.
Vår styrka och stolthet är våra kunder.

Kontakta oss

  • S:t Eriksgatan 19, 112 39 STOCKHOLM
  • 08 - 30 33 00
  • Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Fri värdering!

Vi känner till prisutvecklingen i ditt område och har kontakt med köpare på jakt efter en bostad som din. Fyll i formuläret så återkommer vi inom kort.

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi återkommer inom kort!

Fyll i dina uppgifter och få slutpris för detta objekt. Slutpriset skickas endast om det godkänns av köparen och säljaren.

Under utveckling

Be oss bevaka marknaden

Fyll i formuläret och beskriv vad ni letar efter så återkommer vi när vi hittar något som passar.

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi återkommer inom kort!

Nyproduktion

Fyll i formuläret så återkommer vi till dig inom kort. Tack!

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi återkommer inom kort!