• S:t Eriksgatan 19, 112 39 STOCKHOLM
  • 08 - 30 33 00
  • Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Anmäl intresse

Ansvarig Mäklare

Pamela Aguilar

076 - 110 10 06
pamela@grandfast.se

Anmäl intresse
Bostadsrätt / Centrala Huddinge

Förrådsvägen 22, vån 2

Ett perfekt förstaboende!

Ring mäklare för visning, 0761101006! ACCEPTERAT PRIS. Fantastisk 1:a om 35 kvm med toppenläge i centrala Huddinge. Du erbjuds bland annat ett stilfullt, funktionellt kök med allt för ett bekväm matlagning och ett rymligt duschrum med egen tvättsektion. Balkong i bästa söderläge och mot innergård!

  • I Huddinge Centrum finns all serviceutbud du kan tänka dig; butiker, restauranger, gym samt goda kommunikationer med bussar och pendeltåget som tar dig till city på 16 minuter!
  • Ca 5-6 min promenad till pendeltågsstationen och centrum.
  • Studenter har nära till Södertörns högskola med pendeltåget och enkla, snabba resvägar till andra lärosäten i Stockholm.

Välkommen!

Beskrivning

Lägenheten disponeras enligt följande:

Hall

Funktionell hall med goda förvaringsmöjligheter i form av 2 st garderober samt 1 städskåp. Vitmålade väggar och ekparkett på golv. Säkerhetsdörr.

Kök

Från hallen når man bostadens kök som följer in i vardagsrummet. Stilrent kök i vitt utförande med vita luckor, bänkskiva i mörk laminat och vitt kakel som stänkskydd. Köket är utrustat med ugn (rostfri), induktionshäll, mikro, diskmaskin, kyl/frys (rostfri) samt spiskåpa med kökslucka. Matbord för 2-3 personer ryms intill fönstret.

Allrum

Lättmöblerat allrum med plats för säng, soffa, TV och passande möblemang. Utgång till den härliga balkongen som vetter mot den gröna och trevliga innergården.

Duschrum:

Fräscht duschrum med svart klinker på golv och vitt kakel på väggarna. Utrustat med dusch med vikbara raka väggar (90*90), vit kommod, spegelskåp och en praktisk kombimaskin.

Övrigt

Till lägenheten hör ett förråd.

Förening & Hus

Allmän information

Brf Moroten består av sammanlagt 91 lägenheter. Ettorna ligger på 27 - 35 kvadratmeter, tvåorna på 44-63 kvadratmeter och treorna på 62 kvadratmeter. Varenda lägenhet i Brf Moroten kommer att få en balkong eller uteplats med odlingslåda. Här kan du sätta din första potatis. Föreningen äger marken den står på. Föreningens adresser är Finslipargränd 9, 11 & 15 samt Förrådsvägen 18-22. Hushållsel Varje lägenhet har en egen elmätare. Ett multimedia och elskåp är placerat i lägenheten. Placeringen av skåpet framgår av bofaktabladet. I skåpet finns huvudavstängning och jordfelsbrytare.

Byggnad

Postfack för inkommande post finns på entréplan i respektive trapphus. Om du prenumererar på en morgontidning levereras den till lägenhetens tidningshållare vid lägenhetsdörren. Förråd Till varje lägenhet hör ett förråd på vinden eller i källaren. Storlekarna på förråden varierar beroende på lägenhetsstorlek. 15 extra förråd (3-5 kvm) finns att hyra i trapphus 1 (Förrådsvägen 20). Kostnad mellan 510-860 kr/ mån.

Parkering

Föreningen har 36 st parkeringsplatser i garage under fastigheten. Kostnad: 900 kr/mån. För närvarande (10/8-2017) finns lediga platser.

Gemensamma utrymmen

Cykeln går att parkera i cykelställ på gården, i cykelrum eller i lägenhetsförrådet. I huset finns också rullstolsrum. Sophantering: I anslutning till gården finns underjordiska behållare för bland annat hushållssopor samt ett sorteringsrum i kvarteret.

Uppvärming/ventilation

Fjärrvärme. Frånluftsåtervinning, FX-aggregat.

Tv/Internet

I avgiften ingår telefoni, bredband (Bredband 50) och TV (basutbud) via ComHem.

Månadsavgift
Avgift
2 218 kr I månadsavgiften ingår värme, vatten, bostadsrättstillägget, bredband, telefoni och TV (bas) via Comhem.
Energideklaration
Energistatus
Energideklaration ej utförd
Övrigt

Vi på Grand Fastighetsförmedling använder oss oftast av den vanligaste formen av budgivning, så kallad öppen budgivning. Köparen har möjlighet att ta del av budlistan vid kontraktsskrivningen. Vi vill påminna om att säljaren har fri prövningsrätt vilket innebär att säljaren själv bestämmer när, till vem, för vilket pris och hur försäljningen ska ske. Grand Fastighetsförmedling vill även informera om köparens omfattande undersökningsplikt och uppmana till att noggrant kontrollera bostadens och utrustningens/inventariernas skick samt att kontrollera angiven boarea då avvikelse kan föreligga bl.a. på grund av olikheter i använda äldre/nuvarande mätregler. Objektsbeskrivningen ska ses som en orientering över bostaden. Vi erbjuder samtliga spekulanter beräkning av boendekostnaderna. Kontakta ansvarig mäklare för uppförande och genomgång av en sådan kalkyl. Uppgifterna i denna objektsbeskrivning är grundade på av säljaren och av berörd förening lämnad information. Köpare/spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen rörande kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar. Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och uppmanas att undersöka bostaden ordentligt. Köparen uppmanas att kontrollera bostadens bo- och bi- area om denna är väsentlig för köparen. Observera att "alternativa planlösningar" endast är idéer och förslag. Nedtagning av väggar och/eller väsentliga förändringar, ingrepp i bärande konstruktioner och ändring av ledningar för avlopp, värme, gas eller vatten av en lägenhet är alltid en fråga för föreningens styrelse att ta ställning till i varje enskilt fall. Detta gäller även om förändringen inte medför risker för byggnadens konstruktion. Köpare uppmanas även att kontrollera eventuella byggplaner o.s.v. i området om detta är av betydelse för köparen. Besök Stockholms stads hemsida http://www.stockholm.se/

Område & Kommunikationer

Huddinge centrum, med dess öppna gator och torg, genomgår just nu en stor upprustning och modernisering av stadskärnan. Den unika torgmiljön bevaras samtidigt som modern arkitektur tillkommer. Här finns ett 70-tal butiker plus service, vårdinrättningar, bibliotek, badhus, restauranger och trevliga uteställen. Under sommarhalvåret anordnas bl.a. konserter och marknader i den inbjudande Sjödalsparken. För den badsugna finns närbelägna sjön Trehörningen och den aktive hittar enkelt fram till elljusspår i skogen.

Här finns även goda kommunikationer på både spår och väg. Med ca 5 minuters avstånd till pendeltågsstationen tar du dig därifrån in till Stockholm C på bara 15 minuter. Även bilburna tar sig enkelt runt. Stockholm nås via Huddingevägen och det går snabbt och lätt att åka till andra destinationer i Söderort, som Nordens största handelsområde i Kungens kurva.

Ansvarig Mäklare

Ansvarig Mäklare

Pamela Aguilar

076 - 110 10 06
pamela@grandfast.se

Anmäl intresse Låt oss värdera din bostad

Fakta

Slutpris
2 150 000 kr
Accepterat pris
2 150 000 kr
Rum
1
Boyta
35 m2 (Bostadsrättsföreningen)
Avgift
2 218 kr I månadsavgiften ingår värme, vatten, bostadsrättstillägget, bredband, telefoni och TV (bas) via Comhem.
Lgh nr
2-1106
Lgh nr LM
1106
Våning
2 av 4
Byggår
2017
Område
Centrala Huddinge
Andelstal
0,9706 %

Budgivning

Senaste bud 2 150 000 kr

Bud Datum
1 2 150 000 kr Ons 13 sep 12:32
Köket med vitvaror i rostfritt utförande!
Välkommen till Förrådsvägen 22!
Vy från balkongen!
Från kök mot hall
Duschrum med tvättmaskin
Hall
Kvällsbild, balkong
Förrådsvägen 22
Huddinge Station- några minuter bort!
Huddinge Centrum
Huddinge centrum- torg

Planlösning


Anmäl intresse för detta objekt

Fyll i formuläret och skicka in så återkommer vi inom kort

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi återkommer inom kort!

Grand Fastighetsförmedling i korthet

En personlig fastighetsmäklare med fokus på ett långsiktigt samarbete, kvalitet och trygghet.
Vår styrka och stolthet är våra kunder.

Kontakta oss

  • S:t Eriksgatan 19, 112 39 STOCKHOLM
  • 08 - 30 33 00
  • Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Fri värdering!

Vi känner till prisutvecklingen i ditt område och har kontakt med köpare på jakt efter en bostad som din. Fyll i formuläret så återkommer vi inom kort.

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi återkommer inom kort!

Fyll i dina uppgifter och få slutpris för detta objekt. Slutpriset skickas endast om det godkänns av köparen och säljaren.

Under utveckling

Be oss bevaka marknaden

Fyll i formuläret och beskriv vad ni letar efter så återkommer vi när vi hittar något som passar.

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi återkommer inom kort!

Nyproduktion

Fyll i formuläret så återkommer vi till dig inom kort. Tack!

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi återkommer inom kort!