• S:t Eriksgatan 19, 112 39 STOCKHOLM
  • 08 - 30 33 00
  • Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Anmäl intresse

Ansvarig Mäklare

Pamela Aguilar

076 - 110 10 06
pamela@grandfast.se

Anmäl intresse
Bostadsrätt / Centrala Huddinge

Förrådsvägen 22

Balkong i soligt läge!

Ring för visning: 0761101006. !Yteffektiv och fin 1:a med balkong i bästa söderläge och mot grönskande innergård! Här bor du i en välplanerad bostad med ett bra kök med bl.a. mikro, diskmaskin, induktionshäll och ett fräsch och rymligt duschrum med kombinerad tvättmaskin. Allt för ett bekvämt boende.

Bostaden är belägen en kort promenad till Huddinge Centrum där all serviceutbud du kan tänka dig finns; butiker, restauranger, gym samt goda kommunikationer med bussar och pendeltåget som tar dig till city på 16 minuter.

Studenter har tre minuter till Södertörns högskola med pendeltåget och enkla, snabba resvägar till andra lärosäten i Stockholm. Välkommen!

Beskrivning

Lägenheten disponeras enligt följande:

Hall

Funktionell hall med goda förvaringsmöjligheter i form av garderob. Vitmålade väggar och ekparkett på golv. Säkerhetsdörr. Från hallen når du kök och duschrum.

Kök

Från hallen når man bostadens kök som följer in i vardagsrummet. Stilrent kök i vitt utförande med vita luckor, svart bänkskiva och vitt, blankt kakel som stänkskydd. Köket är utrustat med ugn (rostfri), induktionshäll, mikro, integrerad diskmaskin (45 cm), kyl/frys (rostfri) samt spiskåpa med kökslucka.

Allrum

Rymligt och lättmöblerat allrum med plats för säng, linneskåp och garderob samt soffa och plats för TV. Fönster mot innergården och utgång till balkong i sydost!

Duschrum/WC:

Fräscht duschrum om (ca 4 kvm) med svart klinker på golv och vitt kakel på väggarna. Utrustat med dusch med vikbara raka väggar (90*90), vit kommod, spegelskåp och en praktisk kombimaskin.

Övrigt

Till lägenheten hör ett förråd.

Förening & Hus

Allmän information

Brf Moroten består av sammanlagt 91 lägenheter. Ettorna ligger på 27 - 35 kvadratmeter, tvåorna på 44-63 kvadratmeter och treorna på 62 kvadratmeter. Varenda lägenhet i Brf Moroten kommer att få en balkong eller uteplats med odlingslåda. Här kan du sätta din första potatis. Föreningen äger marken den står på. Föreningens adresser är Finslipargränd 9, 11 & 15 samt Förrådsvägen 18-22. Hushållsel Varje lägenhet har en egen elmätare. Ett multimedia och elskåp är placerat i lägenheten. Placeringen av skåpet framgår av bofaktabladet. I skåpet finns huvudavstängning och jordfelsbrytare.

Byggnad

Postfack för inkommande post finns på entréplan i respektive trapphus. Om du prenumererar på en morgontidning levereras den till lägenhetens tidningshållare vid lägenhetsdörren. Förråd Till varje lägenhet hör ett förråd på vinden eller i källaren. Storlekarna på förråden varierar beroende på lägenhetsstorlek. 15 extra förråd (3-5 kvm) finns att hyra i trapphus 1 (Förrådsvägen 20). Kostnad mellan 510-860 kr/ mån.

Parkering

Föreningen har 36 st parkeringsplatser i garage under fastigheten. Kostnad: 900 kr/mån. För närvarande (10/8-2017) finns lediga platser.

Gemensamma utrymmen

Cykeln går att parkera i cykelställ på gården, i cykelrum eller i lägenhetsförrådet. I huset finns också rullstolsrum. Sophantering: I anslutning till gården finns underjordiska behållare för bland annat hushållssopor samt ett sorteringsrum i kvarteret.

Uppvärming/ventilation

Fjärrvärme. Frånluftsåtervinning, FX-aggregat.

Tv/Internet

I avgiften ingår telefoni, bredband (Bredband 50) och TV (basutbud) via ComHem.

Månadsavgift
Avgift
2 035 kr I månadsavgiften ingår värme, vatten, bostadsrättstillägget, bredband, telefoni och TV (bas) via Comhem.
Energideklaration
Energistatus
Energideklaration ej utförd
Övrigt

Vi på Grand Fastighetsförmedling använder oss oftast av den vanligaste formen av budgivning, så kallad öppen budgivning. Köparen har möjlighet att ta del av budlistan vid kontraktsskrivningen. Vi vill påminna om att säljaren har fri prövningsrätt vilket innebär att säljaren själv bestämmer när, till vem, för vilket pris och hur försäljningen ska ske. Grand Fastighetsförmedling vill även informera om köparens omfattande undersökningsplikt och uppmana till att noggrant kontrollera bostadens och utrustningens/inventariernas skick samt att kontrollera angiven boarea då avvikelse kan föreligga bl.a. på grund av olikheter i använda äldre/nuvarande mätregler. Objektsbeskrivningen ska ses som en orientering över bostaden. Vi erbjuder samtliga spekulanter beräkning av boendekostnaderna. Kontakta ansvarig mäklare för uppförande och genomgång av en sådan kalkyl. Uppgifterna i denna objektsbeskrivning är grundade på av säljaren och av berörd förening lämnad information. Köpare/spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen rörande kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar. Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och uppmanas att undersöka bostaden ordentligt. Köparen uppmanas att kontrollera bostadens bo- och bi- area om denna är väsentlig för köparen. Observera att "alternativa planlösningar" endast är idéer och förslag. Nedtagning av väggar och/eller väsentliga förändringar, ingrepp i bärande konstruktioner och ändring av ledningar för avlopp, värme, gas eller vatten av en lägenhet är alltid en fråga för föreningens styrelse att ta ställning till i varje enskilt fall. Detta gäller även om förändringen inte medför risker för byggnadens konstruktion. Köpare uppmanas även att kontrollera eventuella byggplaner o.s.v. i området om detta är av betydelse för köparen. Besök Stockholms stads hemsida http://www.stockholm.se/

Område & Kommunikationer

Huddinge centrum, med dess öppna gator och torg, genomgår just nu en stor upprustning och modernisering av stadskärnan. Den unika torgmiljön bevaras samtidigt som modern arkitektur tillkommer. Här finns ett 70-tal butiker plus service, vårdinrättningar, bibliotek, badhus, restauranger och trevliga uteställen. Under sommarhalvåret anordnas bl.a. konserter och marknader i den inbjudande Sjödalsparken. För den badsugna finns närbelägna sjön Trehörningen och den aktive hittar enkelt fram till elljusspår i skogen.

Här finns även goda kommunikationer på både spår och väg. Med ca 5 minuters avstånd till pendeltågsstationen tar du dig därifrån in till Stockholm C på bara 15 minuter. Även bilburna tar sig enkelt runt. Stockholm nås via Huddingevägen och det går snabbt och lätt att åka till andra destinationer i Söderort, som Nordens största handelsområde i Kungens kurva.

Ansvarig Mäklare

Ansvarig Mäklare

Pamela Aguilar

076 - 110 10 06
pamela@grandfast.se

Anmäl intresse Låt oss värdera din bostad

Fakta

Utgångspris
1 995 000 kr
Rum
1
Boyta
32 m2 (Bostadsrättsföreningen)
Avgift
2 035 kr I månadsavgiften ingår värme, vatten, bostadsrättstillägget, bredband, telefoni och TV (bas) via Comhem.
Lgh nr
2-1103
Lgh nr LM
1103
Våning
2 av 5
Byggår
2017
Område
Centrala Huddinge
Andelstal
0,8874%

Budgivning

Senaste bud 1 850 000 kr

Bud Datum
1 1 850 000 kr Ons 9 maj 14:44
1 1 700 000 kr Ons 9 maj 08:30
Huddinge Station- några minuter bort!
Huddinge Centrum
Huddinge centrum- torg

Planlösning


Anmäl intresse för detta objekt

Fyll i formuläret och skicka in så återkommer vi inom kort

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi återkommer inom kort!

Grand Fastighetsförmedling i korthet

En personlig fastighetsmäklare med fokus på ett långsiktigt samarbete, kvalitet och trygghet.
Vår styrka och stolthet är våra kunder.

Kontakta oss

  • S:t Eriksgatan 19, 112 39 STOCKHOLM
  • 08 - 30 33 00
  • Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Fri värdering!

Vi känner till prisutvecklingen i ditt område och har kontakt med köpare på jakt efter en bostad som din. Fyll i formuläret så återkommer vi inom kort.

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi återkommer inom kort!

Fyll i dina uppgifter och få slutpris för detta objekt. Slutpriset skickas endast om det godkänns av köparen och säljaren.

Under utveckling

Be oss bevaka marknaden

Fyll i formuläret och beskriv vad ni letar efter så återkommer vi när vi hittar något som passar.

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi återkommer inom kort!

Nyproduktion

Fyll i formuläret så återkommer vi till dig inom kort. Tack!

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi återkommer inom kort!