• S:t Eriksgatan 19, 112 39 STOCKHOLM
  • 08 - 30 33 00
  • Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Anmäl intresse

Ansvarig Mäklare

Jennie Capp

070-575 33 13
jennie@grandfast.se

Anmäl intresse
Bostadsrätt / Ursvik

Gamla Enköpingsvägen 152, 2 tr

Möjlig 2:a med stor balkong!

Välkommen till denna stilrena och rymliga 1:a som enkelt kan göras om till en 2:a, se den alternativa planlösningen! Här får du ett ordentligt kök med allt man kan önska sig och gott om plats för såväl matbord och sovdel så som vardagsmöblemang. Från allrummet når du den härliga balkongen där man kan avnjuta morgonen i solen. Badrummet är modernt med dusch och praktisk tvättpelare vilket gör detta till en fullt utrustad och perfekt första bostad.

Beskrivning

HALL

Rymlig hall med bra förvaring i form av rymliga garderober. Ljusa väggar och ekparkett på golvet som fortsätter i övriga lägenheten.

BADRUM

Fräscht badrum med duschhörna i klarglas, wc, handfat, spegel med belysning, handdukstork, golvvärme, tvättpelare med tvättmaskin och torktumlare. Här finner du stilrent, grå klinker på golvet och vitt kakel på väggarna.

KÖK

Stilrent och funktionellt kök från Vedum med vita luckor, rostfria handtag, bänkskiva i ljus laminat och stänkskydd i vitt kakel. Köket är utrustat med induktionshäll, varmluftsugn, helintegrerad volymkåpa, kyl/frys, diskmaskin och micro. Köket har helintegrerade vitvaror som ger lägenheten ett stilrent och enhetligt uttryck.

ALLRUM

Rymligt och socialt vardagsrum med naturligt ljusinsläpp och utgång till den härliga balkongen. Lätt att möblera och gott om plats för både sällskapsdel med soffa och matbord och en sovhörna. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum inbjuder till socialt umgänge med mingel och middagar. Här finns även möjligheten till funktionen av en 2:a, se alternativa planlösningen.

BALKONG

Från vardagsrummet har man tillgång till en rymlig och härlig balkong med gott om plats för utemöblemang. Här kan du njuta av morgonsolen

ÖVRIGT

Källarförråd hör till bostaden. Enligt lägenhetsförteckningen är bostaden registrerad som en 1:a men möjligt att nyttja den som funktionen av en 2:a.

Förening & Hus

Allmän information

HSB Brf Fanfaren består av 59 st nyproducerade och yteffektiva lägenheter i storlek 1-2 rok i den expansiva och populära stadsdelen Ursvik. Föreningen är belägen på Gamla Enköpingsvägen 152-154.

Parkering

Garage med 12 parkeringsplatser finns under huset och nås med hiss direkt från trapphus A. Preliminär garagehyra är ca 1200 kr/månad. I närområdet finns även möjlighet till kommunal parkering utmed gatorna för 300 kr/månad.

Gemensamma utrymmen

I källarplanet finns garage, cykelställ, bänk för cykelservice, lägenhetsförråd och utrymmen för förvaring av barnvagnar och rullstolar. På kvarterets gemensamma gröna gård finns möjlighet till olika aktiviteter som utegym, lekplats med sandlåda och bänkar och bord för den som vill ta med sig middagen ut.

Uppvärming/ventilation

Husen är utrustade med ventilation med värmeåtervinning, s.k FTX-system. Förvärmd och filtrerad tilluft tillförs i sovrum och vardagsrum. Frånluft evakueras genom frånluftsventil placerad i våtrum samt genom spiskåpan i kök.

Tv/Internet

Bostadsrättsföreningen tecknar ett gruppabonnemang med grundutbud för tv/telefoni/bredband. Anslutningen är obligatorisk för samtliga lägenheter i bostadsrättsföreningen. Kostnaden ingår inte i månadsavgiften utan debiteras med ca 220 kr per månad och lägenhet. Samtalskostnaden för telefoni ingår inte i månadsavgiften utan betalas av bostadsrättshavaren mot en separat faktura från leverantören.

Månadsavgift
Avgift
2 854 kr Värme och kallvatten. Obl. tillägg för internetuppkoppling tillkommer med 204kr/mån.
Driftskostnader
Varmvatten
65 kr/månad
Försäkringskostnad
150 kr/månad
Hushållsel
67 kr/månad
Totala driftskostnader
282 kr/månad
Övriga kostnader
Överlåtelseavgift
1 592 kr (Betalas av Säljare )
Pantsättningsavgift
682 kr
Energideklaration
Energistatus
Energideklaration ej utförd
Övrigt

Vi på Grand Fastighetsförmedling använder oss oftast av den vanligaste formen av budgivning, så kallad öppen budgivning. Köparen har möjlighet att ta del av budlistan vid kontraktsskrivningen. Vi vill påminna om att säljaren har fri prövningsrätt vilket innebär att säljaren själv bestämmer när, till vem, för vilket pris och hur försäljningen ska ske. Grand Fastighetsförmedling vill även informera om köparens omfattande undersökningsplikt och uppmana till att noggrant kontrollera bostadens och utrustningens/inventariernas skick samt att kontrollera angiven boarea då avvikelse kan föreligga bl.a. på grund av olikheter i använda äldre/nuvarande mätregler. Objektsbeskrivningen ska ses som en orientering över bostaden. Vi erbjuder samtliga spekulanter beräkning av boendekostnaderna. Kontakta ansvarig mäklare för uppförande och genomgång av en sådan kalkyl. Uppgifterna i denna objektsbeskrivning är grundade på av säljaren och av berörd förening lämnad information. Köpare/spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen rörande kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar. Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och uppmanas att undersöka bostaden ordentligt. Köparen uppmanas att kontrollera bostadens bo- och bi- area om denna är väsentlig för köparen. Observera att "alternativa planlösningar" endast är idéer och förslag. Nedtagning av väggar och/eller väsentliga förändringar, ingrepp i bärande konstruktioner och ändring av ledningar för avlopp, värme, gas eller vatten av en lägenhet är alltid en fråga för föreningens styrelse att ta ställning till i varje enskilt fall. Detta gäller även om förändringen inte medför risker för byggnadens konstruktion. Köpare uppmanas även att kontrollera eventuella byggplaner o.s.v. i området om detta är av betydelse för köparen. Besök Stockholms stads hemsida http://www.stockholm.se/

Område & Kommunikationer

Ursvik är ett expansivt område i populära Sundbyberg. Här bor man perfekt med närhet till både vacker natur i Igelbäckens naturreservat, stadsliv och Stockholms city såväl som till Bromma blocks, Mall of Scandinavia och Arlanda. Ursvik har ett uppskattat motions- och rekreationsområde med elupplysta löp- och skidspår, MTB-bana, knattespår för de yngre, grillplatser och motionsgård. Området är barnvänligt med många lekplatser, fotbollsplan, skateboardramp etc. Flera förskole- och skolalternativ finns på gångavstånd. Ursvik växer i hög takt och framöver kommer det att tillkomma bland annat nya gatustråk, restauranger, mysiga caféer och matbutiker.

Tvärbanans Kistagren är planerad att gå genom området. Idag går buss 504 med tät tidtabell från Ursvik till T-bana i Hallonbergen (mot Sundbybergs station). Bussen tar dig även till Rissne C med T-bana. Från hållplats Rissneleden mittemot Ursvik går buss 540 till Bergshamra och Universitetet via Hallonbergen (T-bana) och Ulriksdal (pendeltåg). Ursvik har direkt anslutning till E18, med vidare anslutning till E4. En ny cykelväg finns till Kista.

Ansvarig Mäklare

Ansvarig Mäklare

Jennie Capp

070-575 33 13
jennie@grandfast.se

Anmäl intresse Låt oss värdera din bostad

Fakta

Pris
2 100 000 kr
Rum
1
Boyta
44 m2 (Bostadsrättsföreningen)
Avgift
2 854 kr Värme och kallvatten. Obl. tillägg för internetuppkoppling tillkommer med 204kr/mån.
Lgh nr
99-2902-1-13-2
Lgh nr LM
1102
Våning
2 av 5
Byggår
2017
Område
Ursvik
Andelstal
1,43468 %

Budgivning

Budgivning pågår
Vardagsrum
Kök
Allrum
Kök
Balkong
Vardagsrum
Vardagsrum
Balkong
Allrum
Hall
Hall
Badrum
Entré
Fasad
Områdesbild
Områdesbild
Områdesbild
Områdesbild
Områdesbild
Områdesbild
Områdesbild

Planlösning


Anmäl intresse för detta objekt

Fyll i formuläret och skicka in så återkommer vi inom kort

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi återkommer inom kort!

Grand Fastighetsförmedling i korthet

En personlig fastighetsmäklare med fokus på ett långsiktigt samarbete, kvalitet och trygghet.
Vår styrka och stolthet är våra kunder.

Kontakta oss

  • S:t Eriksgatan 19, 112 39 STOCKHOLM
  • 08 - 30 33 00
  • Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Fri värdering!

Vi känner till prisutvecklingen i ditt område och har kontakt med köpare på jakt efter en bostad som din. Fyll i formuläret så återkommer vi inom kort.

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi återkommer inom kort!

Fyll i dina uppgifter och få slutpris för detta objekt. Slutpriset skickas endast om det godkänns av köparen och säljaren.

Under utveckling

Be oss bevaka marknaden

Fyll i formuläret och beskriv vad ni letar efter så återkommer vi när vi hittar något som passar.

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi återkommer inom kort!

Nyproduktion

Fyll i formuläret så återkommer vi till dig inom kort. Tack!

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi återkommer inom kort!