• S:t Eriksgatan 19, 112 39 STOCKHOLM
  • 08 - 30 33 00
  • Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Fri värdering

Ansvarig Mäklare

Pamela Aguilar

076 - 110 10 06
pamela@grandfast.se

Anmäl intresse
Bostadsrätt /

Gävlegatan 26, vån 12

Lyxig 2:a på våning 12!

HÖGT upp i huset bor du i en lägenhet utöver det vanliga. Bekvämt, stilfullt boende för den moderna stadsmänniskan som vill ha livets goda. Från 12:e våningen får du dessutom en fantastisk utsikt över vår vackra stad. Takhöjden på ca 2,65 meter och stora fönstren och balkongdörrarna ger lägenheterna en ljus, luftig känsla. En välgenomtänkt lösning med rymliga, färdiginredda skjutdörrsgarderober gör det lika lätt att klä sig för jobbet som för träning eller utgång.

Här andas funktion, lugn och rymd som balanseras med stadens fart och puls. Från bostaden har du även nära till vacker natur med parker och sjöar!

  • Bli först att flytta in!

  • Kontakta ansvarig mäklare Pamela Aguilar på 0761101006 eller mail: pamela@grandfast.se

Beskrivning

Välkommen in på en rundtur:

Hall

Stilfull och praktisk Sisalmatta som ligger på vacker ekparkett. Vitmålade väggar som fortsätter in i vardagsrum, kök och sovrum. Praktisk säkerhetsdörr helt nyckellöst.

Kök

Tidlöst HTH-kök med vita, släta luckor, integrerade handtag, bänkbelysning (LED-list i skåp), rostfri enkelho, stänkskydd och bänkskiva i marmorkomposit. För matlagning har du även induktionshäll, integrerad spiskåpa, kombinationsugn/micro, helintegrerad K/F samt en integrerad diskmaskin.

Vardagsrum

Vardagsrummet är mittpunkten i bostaden- härifrån når du kök, sovrum och badrum. Här finns plats för dina möbler i form av soffgrupp, matbord, TV och annan inredning du vill ha! Utgång till balkongen!

Sovrum

Stilfullt sovrum med samma fina ekparkett på golv och vita väggar. Här finns inbyggd garderob med skjutdörrar.

Duschrum/ WC

Stilfullt duschrum med klinker på golv (Statuario Honed) med samma kakel på väggarna. Detta ger en elegant och sofistikerad känsla i rummet. Utrustat med spegel med integrerad LED-bakbelysning och kopparkant, integrerade spottar i tak, WC, tvättställsblandare, duschblandare och takduschset i krom från Tapwell. Dusch med två glasväggar. Kombitvättmaskin av Siemens, Komfortvärme i golv.

Övrigt

Fönsterbänkar i svart granitkomposit. Förråd i lägenheten.

Förening & Hus

Allmän information

Bostadsrättsföreningen Haga Nova har bildats av Einar Mattsson. Haga Nova ligger i bästa läge vid korsningen Norra stationsgatan/Gävlegatan och med en trevlig, nyanlagd park åt andra hållet. Lägenheternas planlösning har optimerats för att ge största möjliga utbyte av kvadratmetrarna. Brf Haga Nova ska inom fastigheterna uppföra två hus om 276 st bostadsrättslägenheter, två förskolor, sex lokaler och två övernattningslägenheter på adresserna Gävlegatan 26-32, Hagaesplanaden 52-54, Norra Stationsgatan 76-78 och Sonja Kovalevskys Gata 3-7 i Stockholms kommun. Byggnadsprojektet genomförs som totalentreprenad av Einar Mattsson Projekt AB. Gemensamhetsanläggning: Soppsug Gemensamma anordningar: Barnvagnsutrymme och cykelutrymme Nästan varje lägenhet är unik och det går att hitta något som passar alla önskemål. Gemensamt för majoriteten är den sociala planlösningen och ljus i två väderstreck. Lägenheterna i Haga Nova får ett toppmodernt elektroniskt låssystem som gör att du helt slipper nycklar. Du kan välja mellan olika metoder att låsa upp beroende på vad som passar bäst för tillfället. Håll upp en nyckelbricka framför låset, öppna med mobilen eller lås upp med en sexsiffrig kod. Husen är projekterade efter standarden Miljöbyggnad Guld och får bra energivärden Håll reda på din individuella el- och vattenförbrukning förbrukning genom att ladda ner en smart app. Föreningen har även en digital bopärm.

Byggnad

Kvarterets fyra tornhus och mellanliggande lägre husdelar erbjuder en kvalitet utöver det vanliga. De många yteffektiva lägenheterna kompletteras av större lägenheter och etagelägenheter med takterrass på lågdelarnas översta våning. Projektet skapar en ny siluett av upp till 16 våningar höga torn längs med Norra Stationsgatan och den framtida parken mellan Stockholm och Solna och bebyggelsen kommer att påminna mer om amerikanska metropoler än europeiska huvudstäder. Arkitekturen har tagit sin inspirationen från den klassiska stenstadens eftertraktade sekelskifteshus och tidig amerikansk höghusarkitektur med exklusiva stenhus där balkongerna utgör en viktig del av fasadens skulpturala uttryck. Fasaderna utförs i pigmenterad betong och får en yta som liknar sandsten och husens våningar kopplas samman i vertikala förband med glas och oxiderad mässing. Mot balkongerna sitter höga glasdörrar och balkongräckena är av glas. Entréerna får dubbel våningshöjd men ger samtidigt ett ombonat, välkomnande intryck. Deras och trapphusens interiörer återspeglar fasadens grafiskt strikta karaktär, vilken dock mjukas upp med organiska material. Intrycket blir en sober, lyxig känsla som bryts av med en hemtrevlig, ljusare känsla när man kliver in i lägenheterna med deras generösa ljusinsläpp. EL- 5-ledarsystem med lägenhetscentral inom lägenheten. Centralen är försedd med automatsäkringar och jordfelsbrytare. Varje lägenhet förses med mätning av el debiterad av föreningen utifrån faktisk förbrukning. Kallvatten ingår i månadsavgiften. Individuell mätning och debitering tillämpas för varmvatten. Lägenheterna i Haga Nova får ett toppmodernt elektroniskt låssystem som gör att du helt slipper nycklar.

Parkering

Föreningen har 173 stycken garageplatser samt 3 st MC-platser. Kostnad: ca 2250 kr/mån respektive ca 500 kr/mån.

Gemensamma utrymmen

-Privat innergård med plats för både vuxna och barn. -Två övernattningslägenheter.

Uppvärming/ventilation

Fjärrvärme, värmesystem via vattenburen golvvärme där föreningen levererar 21 grader till lägenheten. Från- och tilluftsventilation med värmeåtervinning

Tv/Internet

Bredbandsbolaget är leverantör av fiber och tv. Datauttag finns i alla rum. TV grund samt bredband debiteras separat.

Månadsavgift
Avgift
1 700 kr
Avgiftsändringar
Enligt ekonomiskaplanen ca 2% per år
Energideklaration
Energistatus
Energideklaration ej utförd
Övrigt

Vi på Grand Fastighetsförmedling använder oss oftast av den vanligaste formen av budgivning, så kallad öppen budgivning. Köparen har möjlighet att ta del av budlistan vid kontraktsskrivningen. Vi vill påminna om att säljaren har fri prövningsrätt vilket innebär att säljaren själv bestämmer när, till vem, för vilket pris och hur försäljningen ska ske. Grand Fastighetsförmedling vill även informera om köparens omfattande undersökningsplikt och uppmana till att noggrant kontrollera bostadens och utrustningens/inventariernas skick samt att kontrollera angiven boarea då avvikelse kan föreligga bl.a. på grund av olikheter i använda äldre/nuvarande mätregler. Objektsbeskrivningen ska ses som en orientering över bostaden. Vi erbjuder samtliga spekulanter beräkning av boendekostnaderna. Kontakta ansvarig mäklare för uppförande och genomgång av en sådan kalkyl. Uppgifterna i denna objektsbeskrivning är grundade på av säljaren och av berörd förening lämnad information. Köpare/spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen rörande kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar. Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och uppmanas att undersöka bostaden ordentligt. Köparen uppmanas att kontrollera bostadens bo- och bi- area om denna är väsentlig för köparen. Observera att "alternativa planlösningar" endast är idéer och förslag. Nedtagning av väggar och/eller väsentliga förändringar, ingrepp i bärande konstruktioner och ändring av ledningar för avlopp, värme, gas eller vatten av en lägenhet är alltid en fråga för föreningens styrelse att ta ställning till i varje enskilt fall. Detta gäller även om förändringen inte medför risker för byggnadens konstruktion. Köpare uppmanas även att kontrollera eventuella byggplaner o.s.v. i området om detta är av betydelse för köparen. Besök Stockholms stads hemsida http://www.stockholm.se/

Område & Kommunikationer

Bo i en av Stockholms intressantaste och tillgängligaste platser där Hagastaden möter Vasasta. Norra Stationsgatan ska de kommande åren genomgå en förvandling till ett härligt levande stråk, präglat av kontrasten mellan nytt och gammalt. Den nya stadsdelen Hagastaden ska totalt få 6 000 nya bostäder och 50 000 nya arbetsplatser. Hagastaden får tydlig storstadskaraktär och blir en fortsättning på den täta, levande stenstaden då bostadshusens bottenvåningar kommer att inrymma butiker, serviceinrättningar, restauranger, kaféer, förskolor med mera.

Som en kontrast till gatulivet finns i andra änden av kvarteret Norra Stationsparken. Den nya, halvkilometer långa parken erbjuder grönska, promenadstråk, bersåer och vattenspeglar alldeles inpå knuten. Den blir också en grön passage hela vägen till Vasastadsbornas klassiska gröna lunga Hagaparken. Dessutom går det snabbt och lätt att ta sig från Haga Nova till Karlberg, där det finns både slottspark och strandpromenad.

Förutom allt det som närmiljön i Vasastan och de nya stadskvarteren har att erbjuda, får Haga Nova svårslagna kommunikationer. Under 2017 öppnar Citybanan för trafik. När pendeltågen flyttar från Karlberg till Odenplan öppnar en nedgång till den nya stationen i korsningen Vanadisvägen/Dalagatan, fem minuter till fots från Haga Nova. När stationen Hagastaden på tunnelbanans Gula linje mellan Odenplan och Arenastaden öppnar finns en av nedgångarna endast ca 20 meter från Haga Nova.

För den som vill ta bilen ligger också överdäckade E4/E20 helt nära.

Ansvarig Mäklare

Ansvarig Mäklare

Pamela Aguilar

076 - 110 10 06
pamela@grandfast.se

Anmäl intresse Låt oss värdera din bostad

Fakta

Högstbjudande
4 500 000 kr
Rum
2
Boyta
34 m2 (Bostadsrättsföreningen)
Avgift
1 700 kr
Lgh nr
3121
Våning
12 av 14
Byggår
2017
Andelstal
0,19
Exempelbild-kök med vita luckor

Ej faktiska bostaden.

Kök vita luckor
Vita luckor med marmorkomposit
Exempelbild- badrum
Sovrum
Exempelbild- badrum
Badrum
Säkerhetsdörr utan nyckel
Odenplan- aftonbild

Tunnelbaneuppgång

Odenplan
Hagaparken

Planlösning


Anmäl intresse för detta objekt

Fyll i formuläret och skicka in så återkommer vi inom kort

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi återkommer inom kort!

  • S:t Eriksgatan 19, 112 39 STOCKHOLM
  • 08 - 30 33 00
  • Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Fri värdering!

Vi känner till prisutvecklingen i ditt område och har kontakt med köpare på jakt efter en bostad som din. Fyll i formuläret så återkommer vi inom kort.

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi återkommer inom kort!

Be oss bevaka marknaden

Fyll i formuläret och beskriv vad ni letar efter så återkommer vi när vi hittar något som passar.

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi återkommer inom kort!

Nyproduktion

Fyll i formuläret så återkommer vi till dig inom kort. Tack!

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi återkommer inom kort!