• S:t Eriksgatan 19, 112 39 STOCKHOLM
  • 08 - 30 33 00
  • Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Fri värdering

Ansvarig Mäklare

Emmeli Harila

076 - 110 33 13
emmeli@grandfast.se

Anmäl intresse
Bostadsrätt / Bromma/Mariehäll

Kratsbodavägen 50A vån 5 av 5

Ljus välplanerad 2a i populär förening med låg avgift!

Bli först att bo i denna fina 2:a högst upp i huset. Här bor du perfekt i populär förening med låg månadsavgift med endas 5 minuters promenad till Sundbybergs centrum! Sundberg är en levande stadsdel med bra restauranger, butiker och bra kommunikationer via pendeltåg och tunnelbana. Påkostad bostad med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Här finns fint kök med vitvaror från Smeg, helkaklat badrum med golvvärme och kombinerad tvättmaskin. I bostaden finns en stor klädkammare perfekt till förvaring samt ett stor sovrum med plats för dubbelsäng.

Beskrivning

Hall

Ljus välkomnande hall som pryds av keramiska plattor med kalkstensuttryck. Här finns plats för ytterkläder och bra förvaring i form av en stor klädkammare. Hela bostaden håller vitmålade väggar och påkostad ekparkett i holländskt mönster.

Kök

Modernt kök med social öppen planlösning och plats för stora middagar i goda vänners lag. Perfekt kök för dig som gillar att laga mat. Här finns bra arbetsytor samt gott om förvaring. Köket har mörkblåa underskåp och vita överskåp med bänkskiva i ljus stenkomposit. Diskho i rostfritt stål och snygg blandare i krom från Tapwell. Påkostad maskinell utrustning av tillverkaren Smeg som spishäll, ugn, kolfilterfläkt integrerad i överskåp, fristående kyl/frys samt integrerad diskmaskin. Eluttag i överskåp, förberett för mikrovågsugn.

Vardagsrum

Lätt möblerat vardagsrum med fantastiskt ljusinsläpp och en franskbalkong med vackra dubbeldörrar i glas ner till golv. Vardagsrummet är väldigt lättmöblerat och håller stora sociala ytor med öppen planlösning mot köket.

Sovrum

Rofyllt sovrum med plats för dubbelsäng och tillhörande möblemang.

Badrum

Helkaklat badrum med kalkstensuttryck med behaglig komfortvärme. Inredning består av kommod med snygg skiva i vit stenkomposit med mörkblå skåpsfronter, vägghängd wc, duschhörna med duschvägg i klarglas och duschstång i krom, tvättställs och duschblandare av märket Tapwell och väggmonterad handdukstork i krom. I taket finner man infällda spotlights, extra integrerad belysning finns även i spegel. Tvätt och torkmaskin från Smeg finns integrerad i ett skåp.

Övrigt

Till bostaden hör ett källarförråd om ca 1 kvm. Föreningen har en takterrass där man kan njuta av sommaren till fullo med flertalet sittgrupper och milsvid utsikt.

Förening & Hus

Allmän information

Brf the Bronze har förvärvat fastigheten Alphyddan 13 och uppfört totalt 3 st flerfamiljshus i fem till sju våningsplan bestående av totalt 125 bostadslägenheter och 22 garageplatser.

Parkering

Föreningen har 22 st garageplatser för uthyrning.

Gemensamma utrymmen

Föreningen har en gemensam takterrass med vidsträckt utsikt och flertal sittplatser. Den trevliga innergården erbjuder privata uteplatser med trädäck och stenläggning. Den gemensamma innergården har fin markbeläggning med planteringar och trappa som förbinder gårdarna med närliggande naturområde. Det finns barnvagnsrum i varje trapphus.

Uppvärming/ventilation

Bergvärme. Radiatorer i lägenheter och komfortvärme i badrummen. FX system i lägenheterna, FTX i garage.

Tv/Internet

Fastigheten är ansluten till fiber, TV och tele via bredband. Bredband 100/100 Mbit/s och TV med 18 kanaler tecknas gemensamt i föreningen och debiteras utöver månadsavgiften med 190 kr/mån.

Månadsavgift
Avgift
2 812 kr Inkl. värme & vatten
Övrigt

Vi på Grand Fastighetsförmedling använder oss oftast av den vanligaste formen av budgivning, så kallad öppen budgivning. Köparen har möjlighet att ta del av budlistan vid kontraktsskrivningen. Vi vill påminna om att säljaren har fri prövningsrätt vilket innebär att säljaren själv bestämmer när, till vem, för vilket pris och hur försäljningen ska ske. Grand Fastighetsförmedling vill även informera om köparens omfattande undersökningsplikt och uppmana till att noggrant kontrollera bostadens och utrustningens/inventariernas skick samt att kontrollera angiven boarea då avvikelse kan föreligga bl.a. på grund av olikheter i använda äldre/nuvarande mätregler. Objektsbeskrivningen ska ses som en orientering över bostaden. Vi erbjuder samtliga spekulanter beräkning av boendekostnaderna. Kontakta ansvarig mäklare för uppförande och genomgång av en sådan kalkyl. Uppgifterna i denna objektsbeskrivning är grundade på av säljaren och av berörd förening lämnad information. Köpare/spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen rörande kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar. Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och uppmanas att undersöka bostaden ordentligt. Köparen uppmanas att kontrollera bostadens bo- och bi- area om denna är väsentlig för köparen. Observera att "alternativa planlösningar" endast är idéer och förslag. Nedtagning av väggar och/eller väsentliga förändringar, ingrepp i bärande konstruktioner och ändring av ledningar för avlopp, värme, gas eller vatten av en lägenhet är alltid en fråga för föreningens styrelse att ta ställning till i varje enskilt fall. Detta gäller även om förändringen inte medför risker för byggnadens konstruktion. Köpare uppmanas även att kontrollera eventuella byggplaner o.s.v. i området om detta är av betydelse för köparen. Besök Stockholms stads hemsida http://www.stockholm.se/

Område & Kommunikationer

Området mellan Bromma och Sundbyberg befinner sig i ett expansivt skede. Området kan närmast beskrivas som ett härligt möte mellan naturen och det urbana. I området byggs tusentals bostäder och kommunikationerna skapar goda förbindelser med omvärlden. Den här typen av område lockar till sig unga och kreativa människor som vill bo nära staden, flygplatsen, shopping, vatten och natur. Här får du chansen om att vara med om någonting helt nytt och sätta din egen prägel på en hittills outnyttjad del av Stockholm.

Ett stenkast från lägenheten ligger populära Annedalsparken med pulkaåkning, bollplan, gungor, plaskdamm och ett stort område avsett för picknick och samvaro. I anslutning till parken finns skogspartier med klätterträd och berghällar. Parker som Marabouparken, Lönnebergaparken och Åparken finns på gångavstånd. Från bostaden är det nära till Bällstaån, som erbjuder fina promenad- och cykelstråk längs vattnet till Karlbergs slott och Kungsholmen.

I området finns bland annat skolor, förskolor, parker, aktivitetsplatser för stora och små, restauranger, affärer och butiker. Sundbybergs Centrum som enbart ligger inom 10-15 minuters gångavstånd erbjuder även mycket bra service med flertal mysiga restauranger, caféer, pubar, shopping och gym.

Området har goda kommunikationer i form av buss, tvärbana och pendeltåg. Förbindelserna kommer förbättras ytterligare med den nya tvärbanan. När den är fullt utbyggd kommer det att finnas snabba spårförbindelser till Sundbyberg, Bromma flygplats, Kista och Alvik samt flertal närförorter söder om innerstaden.

Ansvarig Mäklare

Ansvarig Mäklare

Emmeli Harila

076 - 110 33 13
emmeli@grandfast.se

Anmäl intresse Låt oss värdera din bostad

Fakta

Rum
2
Boyta
48 m2 (Bostadsrättsföreningen)
Avgift
2 812 kr Inkl. värme & vatten
Lgh nr
A1501
Våning
5 av 5
Byggår
2016
Område
Bromma/Mariehäll

Budgivning

Kontakta ansvarig mäklare för mer information
Kök
Vardagsrum
Kök
IMG_0096
Stilrent badrum
Härlig fransk balkong
Rymlig klädkammare i anslutning till entrén
Fasad
Illustration av föreningens gemensamma takterrass
10 min promenad till trevliga Sundbyberg
Många mysiga restauranger och butiker i Signalfabriken
Bällstaån
Marabouparken
Bromma Blocks

Planlösning


Anmäl intresse för detta objekt

Fyll i formuläret och skicka in så återkommer vi inom kort

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi återkommer inom kort!

  • S:t Eriksgatan 19, 112 39 STOCKHOLM
  • 08 - 30 33 00
  • Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Fri värdering!

Vi känner till prisutvecklingen i ditt område och har kontakt med köpare på jakt efter en bostad som din. Fyll i formuläret så återkommer vi inom kort.

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi återkommer inom kort!

Be oss bevaka marknaden

Fyll i formuläret och beskriv vad ni letar efter så återkommer vi när vi hittar något som passar.

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi återkommer inom kort!

Nyproduktion

Fyll i formuläret så återkommer vi till dig inom kort. Tack!

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi återkommer inom kort!