• S:t Eriksgatan 19, 112 39 STOCKHOLM
  • 08 - 30 33 00
  • Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Anmäl intresse

Ansvarig Mäklare

Pamela Aguilar

076 - 110 10 06
pamela@grandfast.se

Anmäl intresse
Bostadsrätt / Kvarnholmen

Kvarnholmsvägen 86

Hörn- 4:a för dig med höga krav!

Här bor du i en välplanerad och hörn-4:a med fönster i tre väderstreck och balkong i sydväst läge. Stilrena och fina materialval genomsyrar hela lägenheten. Det stora sovrummet har lyxen att ha både en walk-in-closet och en egen wc/dusch. Det andra badrummet är utrustat med både tvättmaskin och torktumlare. Klassisk planlösning.

  • Tillträde 19 september 2017.
  • Se film med solstudie i annonsen!
  • Kontakta ansvarig mäklare Pamela Aguilar för mer information: 0761101006 eller pamela@grandfast.se

Brf Spisbrödsfabriken har ett vackert och sjönära läge med utsikt över Stockholms inlopp. Lägenheten har generösa ytor och stora fönsterparter i tre olika väderstreck och balkong i bästa västerläge där du njuter av kvällssolen. Kvarnholmen expanderar hela tiden och bjuder på ett eftertraktat läge med närhet till vatten och grönområden samtidigt som närheten till stan inte är långt borta.

Beskrivning

Hall

Stor hall med klädhängare, städskåp och en rymlig skjutdörrsgarderob. Ekparkett och vitmålade väggar.

Kök

Kök med fönster i två väderstreck, full utrustat kök med maskinpark från Siemens. Köket har dubbla kyl/frys enheter, induktionshäll, ugn, micro och integrerad diskmaskin. Köket har plats för matbord. Ekparkett och vitmålade väggar.

Vardagsrum

Vardagsrum med två fönster i väst. Med gott om plats för soffgrupp och tv möbler. Ekparkett och vitmålade väggar

Sovrum 1

Stort sovrum med fönster i två väderstreck och utsikt mot balkongen. Här finns det gott om plats för dubbelsäng. Klädkammare och wc/dusch med egen ingång från sovrummet. Ekparkett och vitmålade väggar.

Sovrum 2

Sovrum med plats för enkelsäng och arbetsbänk. Rummet har två stycken garderober. Ekparkett och vitmålade väggar.

Sovrum 3

Sovrum med plats för antingen enkelsäng eller dubbelsäng. Sovrummet har ett linneskåp. Ekparkett och vitmålade väggar.

Dusch/tvätt

Duschrum med torktumlare och tvättmaskin. Vitt kakel och vitgrå klinker.

Wc/dusch

Stora sovrummets egna wc med dusch. Vitt kakel och vitgrå klinker.

Förening & Hus

Allmän information

Bostadsrättsföreningen Spisbrödsfabriken består av fyra hus med fem till sju bostadsvåningar med totalt 94 bostäder. Lägenhetsstorlekarna är 1-4 rok om 37-97 kvm. Kvarnholmsvägen är en av Kvarnholmens mest centrala gator. Inflyttning beräknas ske i början under kvartalet 3, 2017 och avslutas under kvartal 2, 2018. Det finns fyra kommersiella lokaler i Spisbrödsfabriken varav en är anpassad för restaurangverksamhet.På den gemensamma gården finns mötesplatser , lekplats och grönytor. Det finns även en fotbollsplan som sköts av Nacka kommun. Gården är en gemensamhetsanläggning som delas mellan Spisbrödsfabriken och Bageriet ( byggnaden söder om gården) . Postboxar är placerade i entréerna och utanför varje lägenhetsdörr sitter en tidningshållare.

Parkering

Parkeringsplatser finns att hyra för 1200 kr per månad. Det finns ca. 57 parkeringsplatser i brf Spisbrödsfabriken.

Gemensamma utrymmen

Entréer ligger längs Kvarnholmsvägen, en till varje trapphus. Varje trapphus har även en port mot den gemensamma gården. Garage med 62 platser på cirka 1200 kr per månad. Ytterligare två våningar kommersiellt garage finns avsedd bland annat för Kvarnholmens centrum med butiker och service och Kvarnholmens skola. Alla bostäder har ett tillhörande lägenhetsförråd i källaren. Där finns även förråd för barnvagnar. Cykelförråd finns i garaget. Det finns två miljörum i Brf Spisbrödsfabriken, placerade längs Kvarnholmsvägen. Det finns även ett övernattningsrum samt en föreningslokal som är gemensamma för bostadsrättsföreningen.

Uppvärming/ventilation

Fjärvärme , vattenburen med radiatorer. Bostäder: Mekanisk frånluftsventilation med värmeåtervinning , tilluft via uteluftsventiler bakom radiatorer. Lokaler: FTX

Tv/Internet

Bredband, telefoni samt TV via Telia Sonera Sverige AB. Kostnad: 220 kr per månad. En digitalbox per lägenhet för TV ingår.

Månadsavgift
Avgift
4 616 kr
Övriga kostnader
Överlåtelseavgift
1 120 kr (Betalas av Köpare )
Energideklaration
Energistatus
Energideklaration ej utförd
Övrigt

Vi på Grand Fastighetsförmedling använder oss oftast av den vanligaste formen av budgivning, så kallad öppen budgivning. Köparen har möjlighet att ta del av budlistan vid kontraktsskrivningen. Vi vill påminna om att säljaren har fri prövningsrätt vilket innebär att säljaren själv bestämmer när, till vem, för vilket pris och hur försäljningen ska ske. Grand Fastighetsförmedling vill även informera om köparens omfattande undersökningsplikt och uppmana till att noggrant kontrollera bostadens och utrustningens/inventariernas skick samt att kontrollera angiven boarea då avvikelse kan föreligga bl.a. på grund av olikheter i använda äldre/nuvarande mätregler. Objektsbeskrivningen ska ses som en orientering över bostaden. Vi erbjuder samtliga spekulanter beräkning av boendekostnaderna. Kontakta ansvarig mäklare för uppförande och genomgång av en sådan kalkyl. Uppgifterna i denna objektsbeskrivning är grundade på av säljaren och av berörd förening lämnad information. Köpare/spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen rörande kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar. Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och uppmanas att undersöka bostaden ordentligt. Köparen uppmanas att kontrollera bostadens bo- och bi- area om denna är väsentlig för köparen. Observera att "alternativa planlösningar" endast är idéer och förslag. Nedtagning av väggar och/eller väsentliga förändringar, ingrepp i bärande konstruktioner och ändring av ledningar för avlopp, värme, gas eller vatten av en lägenhet är alltid en fråga för föreningens styrelse att ta ställning till i varje enskilt fall. Detta gäller även om förändringen inte medför risker för byggnadens konstruktion. Köpare uppmanas även att kontrollera eventuella byggplaner o.s.v. i området om detta är av betydelse för köparen. Besök Stockholms stads hemsida http://www.stockholm.se/

Område & Kommunikationer

Från Kvarnholmens höjder har du utsikt över Stockholms inlopp, Djurgården, Fjäderholmarna, Lidingö och ända ut till Vaxholm. Kvarnholmen omges av Saltsjön på norra sidan och Svindersviken på södra sidan. Den norra sidan vänder sig mot livliga och öppna Saltsjön och farlederna in mot Slussen. Det är här som SL:s pendelbåt och andra båtar lägger till.Det är också här du kan se de gigantiska kryssningsfartygen passera på sin väg till och från Stockholm. Den södra sidan med utsikt över Svindersviken är betydligt lugnare och bildar en sluten oas med skånsk klimatzon. Här har du utsikt mot Ryssberget, ett naturreservat med tallar som är upp till 500 år gamla.

10 minuter med buss till Slussen 20 minuter med SL:s båtpendel till Nybroplan 3 minuter till Nacka forum via nya högbron Strandpromenad runt Kvarnholmen och till Slussen

Ansvarig Mäklare

Ansvarig Mäklare

Pamela Aguilar

076 - 110 10 06
pamela@grandfast.se

Anmäl intresse Låt oss värdera din bostad

Fakta

Slutpris
5 700 000 kr
Högstbjudande
5 700 000 kr
Rum
4
Boyta
92 m2 (Bostadsrättsföreningen)
Avgift
4 616 kr
Lgh nr
31404
Lgh nr LM
1404
Våning
3 av 5
Byggår
2017
Område
Kvarnholmen
Andelstal
1,4748%
Andelstal avg
1,4748%

Budgivning

Senaste bud 5 700 000 kr

Bud Datum
1 5 700 000 kr Tis 15 aug 16:30

Film

Fasad
illustrationsbild, vardagsrum
illustrationsbild, sovrum
Kök, illustrationsbild
Fasad
kvarnholmen-situationsplan
Kvarnholmens hiss
Kvarnholmen

Planlösning


Anmäl intresse för detta objekt

Fyll i formuläret och skicka in så återkommer vi inom kort

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi återkommer inom kort!

Grand Fastighetsförmedling i korthet

En personlig fastighetsmäklare med fokus på ett långsiktigt samarbete, kvalitet och trygghet.
Vår styrka och stolthet är våra kunder.

Kontakta oss

  • S:t Eriksgatan 19, 112 39 STOCKHOLM
  • 08 - 30 33 00
  • Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Fri värdering!

Vi känner till prisutvecklingen i ditt område och har kontakt med köpare på jakt efter en bostad som din. Fyll i formuläret så återkommer vi inom kort.

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi återkommer inom kort!

Fyll i dina uppgifter och få slutpris för detta objekt. Slutpriset skickas endast om det godkänns av köparen och säljaren.

Under utveckling

Be oss bevaka marknaden

Fyll i formuläret och beskriv vad ni letar efter så återkommer vi när vi hittar något som passar.

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi återkommer inom kort!

Nyproduktion

Fyll i formuläret så återkommer vi till dig inom kort. Tack!

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi återkommer inom kort!