• S:t Eriksgatan 19, 112 39 STOCKHOLM
  • 08 - 30 33 00
  • Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Fri värdering

Ansvarig Mäklare

Pamela Aguilar

076 - 110 10 06
pamela@grandfast.se

Anmäl intresse
Bostadsrätt / Kungsholmen- Hornsbergs Strand

Lars Forssells gata 22, vån 4

HÖGT UPP MED SJÖUTSIKT OCH TVÅ BALKONGER!

SNART TILL SALU! * Kontakta ansvarig mäklare för mer information.*

Ett perfekt hem för den växande familjen med två generösa balkonger! Stor balkong mot innergård och en större balkong i perfekt västläge där du kan avnjuta solen samt utsikten ned mot vattnet.

  • Garage i föreningen- direkt access med hiss. Lediga platser finns!
  • Stabil förening med god ekonomi.

Service och bekvämligheter finns precis utanför porten; mataffärer, förskolor, utegym och restauranger samt ett myllrande stadsliv kring Hornsbergs strand. Goda kommunikationsmöjligheter med bussar och T-bana som tar dig till city på 5 min.

Beskrivning

Lägenheten disponeras enligt följande

HALL

Funktionell hall med plats för ytterkläder och skor i hatthylla respektive skoställ. Förvaring i garderob och städskåp med spegelklädda skjutdörrar. I direkt anslutning till entrén ligger slitstarkt klinker som övergår till ekparkett som i sin tur fortsätter in i sovrum och vardagsrum/ kök. Säkerhetsdörr.

SOVRUM 1

Från hallen når du sovrum 1 som idag disponeras som TV-rum/ gästrum. Ligger lugnt beläget mot föreningens innergård. Plats för säng, förvaringsmöbler och passande möblemang. Garderober med skjutdörrar ger maximal förvaring av kläder. Ljusmålade väggar i vitt.

SOVRUM 2

Mysigt barnsovrum där plats för säng och lekhörna finns. Ljusmålade väggar i vitt.

MASTER BEDROOM

Rogivande sovrum med väggar i stilfull beige kulör och samma fina golv som i hall. Här finns plats för dubbelsäng, nattduksbord och passande inredning. Goda förvaringsmöjligheter i garderob med spegelklädda skjutdörrar och ytterligare förvaring. Från rummet når du den härliga balkongen mot innergården.

KÖK

Välplanerat kök med gott om förvaring bakom vita luckor. Goda arbetsytor av massik ek med stilfullt, svart kakel ovan. Fullt utrustat med fullstora kyl och frys i rostfritt utförande, avfallskvarn, induktionshäll, inbyggnadsugn och mikro i arbetshöjd, integrerad diskmaskin. Belysning ovan bänkskiva.

VARDAGSRUM

Kök och vardagsrum i perfekt harmoni. Här finns gott om plats för soffgrupp, soffbord och TV.

DUSHCRUM/ WC

Mörkt klinkergolv och vitt kakel på väggarna med en svart fondvägg i duschen. Utrustat med toalett, dusch med väggar i glas, handdukstork, handfat med kommod och spegelskåp.

BADRUM

Stort badrum utrustat med egen tvättsektion med tvättmaskin, torktumlare och praktisk arbetsbänk med skåp för extra förvaring ovan. Utrustat med massagebadkar, WC, tvättställ. På golv ligger klinker och väggarna är klädda i vitt, storskaligt kakel.

Balkong 1

Stor balkong om ca 8,5 kvm med härlig utsikt över föreningens innergård. Nås från stora sovrummet.

Balkong 2

Härlig balkong om ca 10 kvm med perfekt kvällssol för sena sommarkvällar. Här kan ni avnjuta flera trevliga grillmiddagar med vänner och familj! Från balkongen ser du ner mot det glimrande vattnet!

FÖRRÅD

I bostaden finns lägenhetens tillhörande förråd, ca 4.5 kvm.

Förening & Hus

Allmän information

Brf Västermalmsterrassen är belägen på Kungsholmen i Stockholm och består av 225 lägenheter som alla upplåtes med bostadsrätt. Till föreningen hör även 8 lokaler varav en förskola.

Parkering

Det finns 158 bilplatser, varav 4 st är för elbilar. Under 2017 byggs det ytterligare 50 elbilplatser till. Det finns även ett antal handikapplatser och dubbelplatser. Avgift för garageplats är 2 040 kr (år 2017) för enkel- respektive 3 264 kr för dubbelplats. En dubbelplats innebär två parkeringsplatser där den ena platsen ligger innanför den yttre (dessa hyrs därför endast ut till en hyrestagare). Avgiften för garageplats höjs årligen den 1 januari med 2%. Endast medlemmar i föreningen kan stå i kö för och hyra plats. Det finns för närvarande lediga platser i garaget, avstämt med ordföranden 2017-10-02.

Gemensamma utrymmen

Gemensamma utrymmen Cykelförråd finns på gården vid trapphus 1, Franzéngatan 77, samt i källarplanet (ingång via garaget). Det finns även ett antal cykelställ på innergården. I garaget finns en servicestation för cykel med verktyg, pump och möjlighet att hänga upp cykeln. Gemensamhetslokal Nej Gård På innergården finns bänkar och bord för samvaro samt lekyta och cykelställ. Lekplats Sandlåda finns på innergården. Parkering Boendeparkering, se gatuskyltning. Rullstols- och barnvagnsrum Det finns ett förråd i varje trapphus avsett för förvaring av rullstolar och barnvagnar. Tvättstuga Finns ej Återvinningsrum/Soprum På Lenngrensgatan finns ett soprum avsett för källsortering och återvinning. Kärl finns bland annat för ljuskällor, elektronik, tomglas, plast, wellpapp, metallförpackningar och mindre grovavfall. Utöver detta rum finns det sju soprum där majoriteten har separat kärl för matavfall.

Uppvärming/ventilation

Husets uppvärmning sker med fjärrvärme och ingår i månadsavgiften. Som komplement finns även bergvärme. FTX-ventilation med värmeväxling.

Tv/Internet

Fiberanslutning från Ownit Bredband via Stokab, 100/100 Mbps ingår som ett obligatoriskt tillägg i månadsavgiften. Det går att uppgradera till 1 000/1 000 Mbps mot en avgift. Kabel-TV Föreningen har IP-TV från Ownit, basutbudet ingår som ett obligatoriskt tillägg i månadsavgiften

Månadsavgift
Avgift
3 593 kr I månadsavgiften ingår värme. Vatten, el och digitala tjänster (IP-TV och bredband) tillkommer som obligatoriska tillägg som specificeras separat på avgiftsavin.
Avgiftsändringar
Avgiftshöjning Då föreningens ekonomi för närvarande är god finns ingen planerad höjning av nuvarande avgift. I juli 2017 sänktes grundavgiften med ca 15%. Under 2016 har föreningen sänkt avgiften med ca 12%.
Driftskostnader
Varm/Kallvatten
926 kr/månad
Försäkringskostnad
110 kr/månad
Hushållsel
529 kr/månad
Totala driftskostnader
1 565 kr/månad
Personer i hushållet
4
Övriga kostnader
Överlåtelseavgift
1 120 kr (Betalas av Köpare )
Pantsättningsavgift
448 kr
Energideklaration
Energideklaration utförd
Datum saknas
Energiprestanda
0 kWh/m2
Övrigt

Vi på Grand Fastighetsförmedling använder oss oftast av den vanligaste formen av budgivning, så kallad öppen budgivning. Köparen har möjlighet att ta del av budlistan vid kontraktsskrivningen. Vi vill påminna om att säljaren har fri prövningsrätt vilket innebär att säljaren själv bestämmer när, till vem, för vilket pris och hur försäljningen ska ske. Grand Fastighetsförmedling vill även informera om köparens omfattande undersökningsplikt och uppmana till att noggrant kontrollera bostadens och utrustningens/inventariernas skick samt att kontrollera angiven boarea då avvikelse kan föreligga bl.a. på grund av olikheter i använda äldre/nuvarande mätregler. Objektsbeskrivningen ska ses som en orientering över bostaden. Vi erbjuder samtliga spekulanter beräkning av boendekostnaderna. Kontakta ansvarig mäklare för uppförande och genomgång av en sådan kalkyl. Uppgifterna i denna objektsbeskrivning är grundade på av säljaren och av berörd förening lämnad information. Köpare/spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen rörande kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar. Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och uppmanas att undersöka bostaden ordentligt. Köparen uppmanas att kontrollera bostadens bo- och bi- area om denna är väsentlig för köparen. Observera att "alternativa planlösningar" endast är idéer och förslag. Nedtagning av väggar och/eller väsentliga förändringar, ingrepp i bärande konstruktioner och ändring av ledningar för avlopp, värme, gas eller vatten av en lägenhet är alltid en fråga för föreningens styrelse att ta ställning till i varje enskilt fall. Detta gäller även om förändringen inte medför risker för byggnadens konstruktion. Köpare uppmanas även att kontrollera eventuella byggplaner o.s.v. i området om detta är av betydelse för köparen. Besök Stockholms stads hemsida http://www.stockholm.se/

Område & Kommunikationer

Attraktivt och expansivt område på Kungsholmen. Här har man närhet till natur och härliga promenad - och löparstråk utmed strandpromenaden vid Hornsbergs Strand. Om sommaren är här en fantastisk gågata med ett rikt utbud av uteserveringar. Hornsbergs Strands strandpark fick 2012 utmärkelsen Sienapriset, ett arkitektpris för sin utformning. I närområdet finns även badklippor, bryggor för sol och bad samt flera lekparker. Vid vattnet finns Moa Martinsons torg med uteserveringar. I området finns flertalet restauranger med bl.a. de populära restaurangerna Strand, Piren, Indian Garden, Gotland Grill, Texas Longhorn och Primo Ciao Ciao.

Kommunikationerna i området är bra. Mycket nära till Stadshagens T-bana som tillhör den blåa linjen. Även nära till Kristinebergs T-bana som tillhör den gröna linjen. Fyra busslinjer passerar området idag. Nr 50 som går från Moa Martinsons Torg och vidare via Fridhemsplan, Centralen och Universitetet till Lappkärrsberget, nr 56 som går mellan Stadshagen och Stora Essingen samt nr 59 som tar dig till Norra Hammarbyhamnen. Buss 61 utgår från Moa Martinsons torg och går via Fredhäll och vidare genom stan bl.a. via Odenplan mot Ruddammen. Med bil nås Essingeleden snabbt och enkelt via påfarten i Hornsberg. Pendelbåt med ett par turer om dagen går från Solna till Hornsberg och vidare till Alvik, Lilla Essingen Klara Mälarstrand och Riddarholmen.

Ansvarig Mäklare

Ansvarig Mäklare

Pamela Aguilar

076 - 110 10 06
pamela@grandfast.se

Anmäl intresse Låt oss värdera din bostad

Fakta

Rum
4
Boyta
95.5 m2 (Bostadsrättsföreningen)
Avgift
3 593 kr I månadsavgiften ingår värme. Vatten, el och digitala tjänster (IP-TV och bredband) tillkommer som obligatoriska tillägg som specificeras separat på avgiftsavin.
Våning
4 av 8
Byggår
2012-2015
Område
Kungsholmen- Hornsbergs Strand
Andelstal
0,479100
Stor balkong i söderläge med sjöutsikt!
Vardagsrum
Vardagsrum
Elegant kök med goda arbetsytor
Kök, detalj
Balkong
Sovrum1 / gästrum
Sovrum 2
Master Bedroom med utgång till balkong 2
Balkong 2 med vy ö er den trevliga innergården
Badrum med tvättmaskin & torktumlare
Duschrum/ WC
Aftonbild
Innergården
Fasad från gatan

Planlösning


Anmäl intresse för detta objekt

Fyll i formuläret och skicka in så återkommer vi inom kort

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi återkommer inom kort!

  • S:t Eriksgatan 19, 112 39 STOCKHOLM
  • 08 - 30 33 00
  • Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Fri värdering!

Vi känner till prisutvecklingen i ditt område och har kontakt med köpare på jakt efter en bostad som din. Fyll i formuläret så återkommer vi inom kort.

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi återkommer inom kort!

Be oss bevaka marknaden

Fyll i formuläret och beskriv vad ni letar efter så återkommer vi när vi hittar något som passar.

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi återkommer inom kort!

Nyproduktion

Fyll i formuläret så återkommer vi till dig inom kort. Tack!

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi återkommer inom kort!