• S:t Eriksgatan 19, 112 39 STOCKHOLM
  • 08 - 30 33 00
  • Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Anmäl intresse

Ansvarig Mäklare

Pamela Aguilar

076 - 110 10 06
pamela@grandfast.se

Anmäl intresse
Bostadsrätt / Gärdet- Östermalm

Sandhamnsgatan 75C, vån 2

Ljus 2:a med balkong i Söderläge!

Bli först att flytta in i denna svårslagna 2:a med balkong i söderläge! Fantastiska panoramafönster både i sovrummet och i kök/ vardagsrum ger ett vackert ljusflöde in medan du från njuter av solen och utsikten över den harmoniska och väldesignade innergården.
Lägenheten har genomgående sober kulörpallett med vita väggar, ljusa trägolv och mörkare accentfärger.

Samtliga material i kök och duschrum är av hög kvalitet med inbyggda blandare och vägghängd WC.

  • Projektet har utsetts till Europas bästa byggprojekt enligt den internationellt erkända fastighetstävlingen The International Property Awards.

  • Generös takhöjd om ca 2.7 meter.

  • Gärdet är en lugn oas på gångavstånd till ett pulserande, modernt stadsliv. Detta är ett perfekt boende för dig som vill bo nära både natur, bad och storstad. Strax utanför på Sandhamnsgatan stannar blåbuss nr 1 och t-bana Gärdet har du några minuters promenad bort.

  • Lägenheten säljs på ritning och kan därför ej visas. Preliminärt tillträde november 2018.

  • För mer information kontakta ansvarig mäklare Pamela Aguilar på 0761101006 eller maila på pamela@grandfast.se

Beskrivning

HALL

Funktionell hall med specialritad hallförvaring. Hatthylla och städskåp. Vitpigmenterat och mattlackat trägolv (ek) som fortsätter in i övriga rum. Vitmålade väggar. Säkerhetsdörr för ett tryggt och tyst boende.

KÖK

Här erbjuds du ett specialritat kök från Poliform med släta luckor och täcksidor i ljusgrå kulör, samt mörkgrå stomme. Bänkskiva och stänkskydd i stilfullt ljusgrå natursten. Integrerad LED-belysning under överskåp. Utrustat med vitvaror från Miele - helintegrerad K/F och diskmaskin samt varmluftsugn och infälld induktionshäll. Avfallskvarn. Fläktinsatsen byggs in i överskåp.

VARDAGSRUM

Multimediauttag, Lamputtag för egen lampa i tak vid matplats och i vardagsrum. Stort panoramafönster mot innergården.

SOVRUM

Stort fönster och utgång till balkongen från det ljusa stora sovrummet. Här finns plats för säng, nattduksbord och annan passande inredning.

DUSCHRUM/WC

Stort våtrum med golv i ljusa klinkerplattor. Väggar kläs med ljusgrå plattor av natursten. Utrustat med tvättpelare, tvättställ, vägghängd WC-stol, duschplats med specialritad öppningsbar glasvägg. Elburen handdukstork. Infällda downlights i tak och infälld LED-belysning i tak vid duschutrymme. Specialtillverkat spegelskåp ovan handfat med plats för förvaring.

FÖRRÅD

Tillhörande förråd finns i källarplanet.

Förening & Hus

Allmän information

Under 2015-2018 kommer nybyggnationen på fastigheten att genomföras. Brf Stettin 7 är en äkta förening och föreningen äger marken. Byggnaden kommer i färdigställt skick att innehålla 169 bostadsrättslägenheter, en förskola (vilken upplåts med bostadsrätt) ca åtta lokaler (hyresrätter) fördelade på 12 trapphus i 1 byggnad. Bostadsarean uppgår till 13 139kvm. För mer information om projektet se Oscar Properties hemsida: http://www.oscarproperties.com/projekt/79-park

Byggnad

Fastigheten omfattar en byggnad. Byggnaden består av 12 trapphus som omgärdar en gemensam innergård. Under byggnaden kommer ett garage finnas som består av totalt 133 bilplatser och 8 MC-platser. Totalt kommer Byggnaden innehålla 169 bostadslägenheter om 1-6 RoK.

Renoveringar

Inga utförda renoveringar eftersom huset är nyproducerat.

Planerade renoveringar

Inga kommande renoveringar eftersom huset är nyproducerat. Avsättning till fonden för yttre underhåll ska ske i enlighet med antagen underhållsplan. Någon underhållsplan har ännu inte upprättats, men avsättning med 0,1% av fastighetens taxeringsvärde har ändå gjorts i den ekonomiska planen.

Parkering

Garage med 133 platser varav 93 hyrs ut till föreningens medlemmar för 2000:- månad & plats.

Gemensamma utrymmen

Barnvagnsförråd/rullstolsrum i garaget. Gemensamma terasser i trapphus 1,2 och 3. Förskolans lekplats får utnyttjas av de boende på tider utanför förskolans verksamhetstider. Sopsugsanläggning och återvinningsrum finns på fastigheten. Nätförråd placerade i källaren med tillgång till hiss. Cykeluppställning anordnas i p-garage med tillgång till hiss. Postboxar placeras i entréerna till respektive trapphus.

Uppvärming/ventilation

Vattenburen golvvärme i bostäderna samt fjärrvärme. Ventilation genom FX-System. Fönster med isolerglas.

Tv/Internet

Kabel TV TV, telefoni och IT via fiber, Ownit Bredband TV, telefoni och IT via fiber, Ownit

Månadsavgift
Avgift
2 920 kr I avgiften ingår värme vatten och TV, IP-telefoni & internet.
Övriga kostnader
Överlåtelseavgift
1 120 kr (Betalas av Säljare )
Pantsättningsavgift
448 kr
Energideklaration
Energistatus
Energideklaration ej utförd
Övrigt

Vi på Grand Fastighetsförmedling använder oss oftast av den vanligaste formen av budgivning, så kallad öppen budgivning. Köparen har möjlighet att ta del av budlistan vid kontraktsskrivningen. Vi vill påminna om att säljaren har fri prövningsrätt vilket innebär att säljaren själv bestämmer när, till vem, för vilket pris och hur försäljningen ska ske. Grand Fastighetsförmedling vill även informera om köparens omfattande undersökningsplikt och uppmana till att noggrant kontrollera bostadens och utrustningens/inventariernas skick samt att kontrollera angiven boarea då avvikelse kan föreligga bl.a. på grund av olikheter i använda äldre/nuvarande mätregler. Objektsbeskrivningen ska ses som en orientering över bostaden. Vi erbjuder samtliga spekulanter beräkning av boendekostnaderna. Kontakta ansvarig mäklare för uppförande och genomgång av en sådan kalkyl. Uppgifterna i denna objektsbeskrivning är grundade på av säljaren och av berörd förening lämnad information. Köpare/spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen rörande kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar. Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och uppmanas att undersöka bostaden ordentligt. Köparen uppmanas att kontrollera bostadens bo- och bi- area om denna är väsentlig för köparen. Observera att "alternativa planlösningar" endast är idéer och förslag. Nedtagning av väggar och/eller väsentliga förändringar, ingrepp i bärande konstruktioner och ändring av ledningar för avlopp, värme, gas eller vatten av en lägenhet är alltid en fråga för föreningens styrelse att ta ställning till i varje enskilt fall. Detta gäller även om förändringen inte medför risker för byggnadens konstruktion. Köpare uppmanas även att kontrollera eventuella byggplaner o.s.v. i området om detta är av betydelse för köparen. Besök Stockholms stads hemsida http://www.stockholm.se/

Område & Kommunikationer

Här bor du precis intill Gärdet med dess lugn och natur samtidigt som stan och det pulserande stadslivet ligger runt hörnet. Här växer ett av Stockholm största utvecklingsområden fram. Här finns utmärkta kommunikationer och servicen växer fram i takt med att utvecklingen av bostäder och kontor tar form. Perfekt för den som vill ha närhet till både natur och storstad. Populära Kampementsbadet ligger praktiskt taget rakt över gatan och under vintern finns möjlighet att åka långfärdsskridskor samt längdskidåkning precis utanför dörren.

Utanför Sandhamnsgatan stannar blåbuss nr 1 och t-bana Gärdet har du på några minuters gångavstånd.

Ansvarig Mäklare

Ansvarig Mäklare

Pamela Aguilar

076 - 110 10 06
pamela@grandfast.se

Anmäl intresse Låt oss värdera din bostad

Fakta

Accepterat pris
3 995 000 kr
Rum
2
Boyta
44 m2 (Upplåtelseavtalet)
Avgift
2 920 kr I avgiften ingår värme vatten och TV, IP-telefoni & internet.
Lgh nr
1201
Lgh nr LM
02.1201
Byggår
2015-2018
Område
Gärdet- Östermalm
Vackert, stilfullt kök
med inbyggd kran
Illustrationsbild

Planlösning


Anmäl intresse för detta objekt

Fyll i formuläret och skicka in så återkommer vi inom kort

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi återkommer inom kort!

Grand Fastighetsförmedling i korthet

En personlig fastighetsmäklare med fokus på ett långsiktigt samarbete, kvalitet och trygghet.
Vår styrka och stolthet är våra kunder.

Kontakta oss

  • S:t Eriksgatan 19, 112 39 STOCKHOLM
  • 08 - 30 33 00
  • Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Fri värdering!

Vi känner till prisutvecklingen i ditt område och har kontakt med köpare på jakt efter en bostad som din. Fyll i formuläret så återkommer vi inom kort.

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi återkommer inom kort!

Fyll i dina uppgifter och få slutpris för detta objekt. Slutpriset skickas endast om det godkänns av köparen och säljaren.

Under utveckling

Be oss bevaka marknaden

Fyll i formuläret och beskriv vad ni letar efter så återkommer vi när vi hittar något som passar.

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi återkommer inom kort!

Nyproduktion

Fyll i formuläret så återkommer vi till dig inom kort. Tack!

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi återkommer inom kort!