• S:t Eriksgatan 19, 112 39 STOCKHOLM
  • 08 - 30 33 00
  • Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Anmäl intresse

Ansvarig Mäklare

Pamela Aguilar

076 - 110 10 06
pamela@grandfast.se

Anmäl intresse
Bostadsrätt / Liljeholmskajen

Sjöviksvägen 148, vån 10

2:a med sjöutsikt!

Fantastisk sjönära 2:a med ypperligt läge i huset och underbar sjöutsikt från våning 10! Brf Brohuset erbjuder dig ett modernt hem och har en yteffektiv planlösning. Här bor du både funktionellt och praktiskt med allt inom räckhåll. Högst upp i Brohuset ligger den gemensamma takterrassen som bjuder på grönska och milsvid utsikt över Stockholms stad.

Här bor du med ett optimalt läge i Liljeholmskajen med närhet till allt som önskas av kommunikationer, city samt grönområden och vackra Årstaviken. Vill du gå eller cykla till Södermalm tar du hissen till nionde våningen där du smidigt tar dig till Årstabroarna.

Parkeringsplatser kommer finnas att hyra i Bergrumsgaraget söder om Brohuset. Lägenhetsförråd är placerade på plan 16 och cykelförråd på plan åtta, som nås med hiss. Vid entrén till varje trapphus finns förråd för förvaring av rullstolar och barnvagnar.

Kontakta ansvarig mäklare för mer info, Pamela Aguilar tel: 0761101006 eller pamela@grandfast.se

Beskrivning

Lägenheten disponeras enligt följande:

Hall

Yteffektiv hall med plats för skor och ytterkläder. Här finns en garderob och städskåp med skjutdörrar.

Kök

Köket är planerat för att fungera både som social mötesplats och som praktisk matsal. Inredningen är sammansatt av hållbara material och i en långsiktig stil. Bänkskiva av mörkgrå laminat, vita kökssnickerierna och golv av ekparkett. Här ingår energisnåla vitvaror från Siemens, med ugn och mikro i högskåp.

Vardagsrum

Lättmöblerat vardagsrum öppet mot köket. Stora fönsterpartier.

Sovrum

Stort sovrum med en klädkammare med linneskåp.

BADRUM

I det helkaklade badrummet finns plats för både avkoppling och effektivitet. Kombimaskin, arbetsbänk och torkställ gör tvättbestyren enklare. Det finns gott om förvaring i både kommod under handfat samt i väggskåp. Duschen är avskärmad med en glasvägg.

Övrigt

Separat förråd hör till lägenheten.

Förening & Hus

Allmän information

Brohuset blir ett storskaligt byggnadsverk klätt i glas och beläget allra längst ut mot Årstabroarna. Huset löper hela vägen från berget ned till vattnet. Detta 120 meter långa hus kommer att rymma 162 välplanerade lägenheter med ett unikt läge på Liljeholmskajen. Det både avlånga och slanka huset får en modern gestaltning med en ren glasfasad, längsgående balkongpartier med sol- och vattenläge samt en indragen mittenvåning. Huset som blir 16 våningar högt mot Årstaviken och bara 7 våningar mot berget får en stadig volym som klättrar upp för branten och vidare mot skogen. Från den nionde våningen får du direkt tillgång till Årstabroarna. Lägenheterna som finns i storlekar om två till fem rum och kök får öppna planlösningar och goda förvaringsmöjligheter i antingen klädkammare, förråd i lägenheten eller på vinden. Högst upp på Brohuset blir det en takterrass med ett grönska och milsvid utsikt över Stockholm stad.

Parkering

Ett stenkast ifrån Brohuset, på Sjöviksvägen, ligger Bergrumsgaraget med över 1000 parkeringsplatser, där bostadsrättsföreningen blockhyr sina parkeringsplatser. Föreningen hyr 111 st parkeringsplatser i garaget. I Bergrumsgaraget finns även MC-parkering och besöksparkering. För mer info: https://www.bergrumsgaraget.se/

Gemensamma utrymmen

Cykelrum, barnvagnsrum, städrum, fastighets- och rullstolsförråd. Styrelserum.

Uppvärming/ventilation

Fjärrvärme. Mekanisk frånluftsventilation med värmeåtervinnning, tilluft via uteluftsventiler bakom radiatorer. Mekanisk tilluftsventilation i vissa rum.

Tv/Internet

Triple Play via TeliaSonera. En digitalbox per lägenhet för TV ingår. Kostnad: 220 kr/ mån.

Månadsavgift
Avgift
3 248 kr
Övrigt om vad som ingår
I avgiften ingår värme och kallvatten.
Driftskostnader
Varmvatten
85 kr/månad
Totala driftskostnader
85 kr/månad
Energideklaration
Energistatus
Energideklaration ej utförd
Övrigt

Vi på Grand Fastighetsförmedling använder oss oftast av den vanligaste formen av budgivning, så kallad öppen budgivning. Köparen har möjlighet att ta del av budlistan vid kontraktsskrivningen. Vi vill påminna om att säljaren har fri prövningsrätt vilket innebär att säljaren själv bestämmer när, till vem, för vilket pris och hur försäljningen ska ske. Grand Fastighetsförmedling vill även informera om köparens omfattande undersökningsplikt och uppmana till att noggrant kontrollera bostadens och utrustningens/inventariernas skick samt att kontrollera angiven boarea då avvikelse kan föreligga bl.a. på grund av olikheter i använda äldre/nuvarande mätregler. Objektsbeskrivningen ska ses som en orientering över bostaden. Vi erbjuder samtliga spekulanter beräkning av boendekostnaderna. Kontakta ansvarig mäklare för uppförande och genomgång av en sådan kalkyl. Uppgifterna i denna objektsbeskrivning är grundade på av säljaren och av berörd förening lämnad information. Köpare/spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen rörande kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar. Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och uppmanas att undersöka bostaden ordentligt. Köparen uppmanas att kontrollera bostadens bo- och bi- area om denna är väsentlig för köparen. Observera att "alternativa planlösningar" endast är idéer och förslag. Nedtagning av väggar och/eller väsentliga förändringar, ingrepp i bärande konstruktioner och ändring av ledningar för avlopp, värme, gas eller vatten av en lägenhet är alltid en fråga för föreningens styrelse att ta ställning till i varje enskilt fall. Detta gäller även om förändringen inte medför risker för byggnadens konstruktion. Köpare uppmanas även att kontrollera eventuella byggplaner o.s.v. i området om detta är av betydelse för köparen. Besök Stockholms stads hemsida http://www.stockholm.se/

Ansvarig Mäklare

Ansvarig Mäklare

Pamela Aguilar

076 - 110 10 06
pamela@grandfast.se

Anmäl intresse Låt oss värdera din bostad

Fakta

Accepterat pris
3 550 000 kr
Rum
2
Boyta
53 m2 (Upplåtelseavtalet)
Avgift
3 248 kr
Lgh nr LM
12002
Våning
10 av 16
Byggår
2017-2018
Område
Liljeholmskajen
Andelstal
0,4733%
Fasadbild
Föreningens terrass, JM:s illustrationsbild.

Planlösning


Anmäl intresse för detta objekt

Fyll i formuläret och skicka in så återkommer vi inom kort

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi återkommer inom kort!

Grand Fastighetsförmedling i korthet

En personlig fastighetsmäklare med fokus på ett långsiktigt samarbete, kvalitet och trygghet.
Vår styrka och stolthet är våra kunder.

Kontakta oss

  • S:t Eriksgatan 19, 112 39 STOCKHOLM
  • 08 - 30 33 00
  • Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Fri värdering!

Vi känner till prisutvecklingen i ditt område och har kontakt med köpare på jakt efter en bostad som din. Fyll i formuläret så återkommer vi inom kort.

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi återkommer inom kort!

Fyll i dina uppgifter och få slutpris för detta objekt. Slutpriset skickas endast om det godkänns av köparen och säljaren.

Under utveckling

Be oss bevaka marknaden

Fyll i formuläret och beskriv vad ni letar efter så återkommer vi när vi hittar något som passar.

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi återkommer inom kort!

Nyproduktion

Fyll i formuläret så återkommer vi till dig inom kort. Tack!

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi återkommer inom kort!