• S:t Eriksgatan 19, 112 39 STOCKHOLM
  • 08 - 30 33 00
  • Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Fri värdering

Ansvarig Mäklare

Emmeli Harila

076 - 110 33 13
emmeli@grandfast.se

Anmäl intresse
Bostadsrätt / Tollare

Tollareslingan 24

Nyproducerad 2:a med stor balkong!

Unikt tillfälle att förvärva denna välplanerad 2:a med påkostade detaljer och mycket bra materialval. Lägenheten har stor balkong i eftertraktat väst läge med vattenutsikt. Kök och vardagsrum har öppen planlösning och ett fantastisk ljusinsläpp via de stora fönsterpartiet. Stort badrum i ljust utförande med tvättmaskin samt torktumlare. Här bor du perfekt med vacker natur runt knuten och endast 20 min till centrala Stockholm . Expansivt område med bra kommunikationer och närhet till bra service.

Tillträde: 2018 v 51 Kontakta ansvarig mäklare för mer information.

Beskrivning

HALL

Ljus välkomnande hall med klinker vid entrén samt gott om förvaring och plats för avhägning. Bostaden har genomgående vitmålade väggar och ekparkett på golvet. Säkerhetsdörr finns.

KÖK

Stilrent köket i klassik vitt utförande med genomtänkta arbetsytor och välplanerad förvaring. Maskinell utrustning består av inbyggd ugn,induktionshäll, fläkt, inbyggd micro, diskmaskin samt kombinerad kyl/frys. Social och öppen planlösning mot vardagsrummet.

VARDAGSRUM

Vardagsrummet är lätt att möblera med en öppen planlösning intill köket. Här kan du enkelt hålla en konversation med gästerna kring matbordet och samtidigt se när du får nytt besök! Från den rymliga balkongen får du fint ljusinsläpp och här finns även plats för ett café bord eller en mindre soffgrupp.

SOVRUM

Stort sovrum med fint ljusinsläpp och gott om plats för en dubbelsäng.

BADRUM

Helkaklat badrum med duschhörna och tvättmaskin samt torktumlare från Electrolux.

BALKONG

Stor balkong om ca 6 kvm med kvällssol och vattenutsikt! Här kan umgås och grilla under flera soltimmar, rymlig yta med plats för en mindre soffgrupp eller matbord för 3-4 personer.

FÖRRÅD

Till bostaden hör ett externt förråd.

Förening & Hus

Allmän information

Brf Tollare Hamnplan består av 84 lägenheter fördelade på fyra huskroppar. Bostäderna har moderna inredningsval och hög kvalitet. Två hus byggs utmed Tollare trappa. Här finns det en hiss som enkelt tar dig ned till den trevliga standpromenaden. Lägenhetsfördelning: 5 stycken 1 rok Cirka 39 kvm, 27 stycken 2 rok Cirka 40–79,5 kvm, 30 stycken 3 rok Cirka 75,5–87 kvm, 20 stycken 4 rok Cirka 93,5–107 kvm och 2 stycken 5 rok Cirka 116,5 kvm.

Parkering

Föreningen har 67 st garageplatser under fastigheten som nås via hiss från bostaden. Det finns en handikapparkering mellan HP3 och HP4. Fram till att garaget i brf Tollare Strand är färdigbyggt kommer det vara möjligt att hyra provisoriska markparkeringar på grannfastighet i området.

Gemensamma utrymmen

Föreningen har två gemensamma takterrasser med växthus,bastu och milsvid utsikt. Båda terrasserna kommer att vara möblerade med utemöbler och växter. I anslutning till terrassen på HP1 planeras ett växthus och på HP2 bastu- och relaxavdelning med tillhörande pentry, RWC och dusch/omklädningsrum. I HP1 finns gemensamt styrelserum, som också kan användas som övernattningslägenhet, med pentry och RWC/dusch. Här finns också två grovtvättstugor, en i HP2 och en i HP3, cykelrum, lägenhetsförråd och utrymmen för förvaring av barnvagnar och rullstolar.

Uppvärming/ventilation

Området ansluts till fjärrvärme och uppvärmningen av samtliga bostäder sker med vattenburen radiatorvärme. Ventilationssystemet är ett mekaniskt till- och frånluftssystem med värmeåtervinning.

Tv/Internet

Föreningen kommer ingå i en gemensamhetsanläggning för ett markförlagt fibernät för uppkoppling till bredbandstjänster. I lägenheten finns bredbandsuttag som är förberedda för internet, IP-telefoni och TV.

Månadsavgift
Avgift
2 749 kr Inkl. värme & kallvatten
Driftskostnader
Varmvatten
150 kr/månad
Hushållsel
220 kr/månad
Totala driftskostnader
370 kr/månad
Övrigt om driftskostnaden
Driftkostnad enligt ekonomisk plan.
Övrigt

Vi på Grand Fastighetsförmedling använder oss oftast av den vanligaste formen av budgivning, så kallad öppen budgivning. Köparen har möjlighet att ta del av budlistan vid kontraktsskrivningen. Vi vill påminna om att säljaren har fri prövningsrätt vilket innebär att säljaren själv bestämmer när, till vem, för vilket pris och hur försäljningen ska ske. Grand Fastighetsförmedling vill även informera om köparens omfattande undersökningsplikt och uppmana till att noggrant kontrollera bostadens och utrustningens/inventariernas skick samt att kontrollera angiven boarea då avvikelse kan föreligga bl.a. på grund av olikheter i använda äldre/nuvarande mätregler. Objektsbeskrivningen ska ses som en orientering över bostaden. Vi erbjuder samtliga spekulanter beräkning av boendekostnaderna. Kontakta ansvarig mäklare för uppförande och genomgång av en sådan kalkyl. Uppgifterna i denna objektsbeskrivning är grundade på av säljaren och av berörd förening lämnad information. Köpare/spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen rörande kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar. Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och uppmanas att undersöka bostaden ordentligt. Köparen uppmanas att kontrollera bostadens bo- och bi- area om denna är väsentlig för köparen. Observera att "alternativa planlösningar" endast är idéer och förslag. Nedtagning av väggar och/eller väsentliga förändringar, ingrepp i bärande konstruktioner och ändring av ledningar för avlopp, värme, gas eller vatten av en lägenhet är alltid en fråga för föreningens styrelse att ta ställning till i varje enskilt fall. Detta gäller även om förändringen inte medför risker för byggnadens konstruktion. Köpare uppmanas även att kontrollera eventuella byggplaner o.s.v. i området om detta är av betydelse för köparen. Besök Stockholms stads hemsida http://www.stockholm.se/

Ansvarig Mäklare

Ansvarig Mäklare

Emmeli Harila

076 - 110 33 13
emmeli@grandfast.se

Anmäl intresse Låt oss värdera din bostad

Fakta

Pris
3 150 000 kr
Rum
2
Boyta
54.5 m2 (Bostadsrättsföreningen)
Avgift
2 749 kr Inkl. värme & kallvatten
Lgh nr
016/1001
Våning
8 av 12
Byggår
2018
Område
Tollare
Andelstal
0,86624%

Dokument & Länkar

Föreningens gemensamma terass
Vit markering är HSB Brf Tollare Hamnplan
Välkommen till Tollare!
Närliggande restaurang Smoke house

Planlösning


Anmäl intresse för detta objekt

Fyll i formuläret och skicka in så återkommer vi inom kort

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi återkommer inom kort!

  • S:t Eriksgatan 19, 112 39 STOCKHOLM
  • 08 - 30 33 00
  • Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Fri värdering!

Vi känner till prisutvecklingen i ditt område och har kontakt med köpare på jakt efter en bostad som din. Fyll i formuläret så återkommer vi inom kort.

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi återkommer inom kort!

Be oss bevaka marknaden

Fyll i formuläret och beskriv vad ni letar efter så återkommer vi när vi hittar något som passar.

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi återkommer inom kort!

Nyproduktion

Fyll i formuläret så återkommer vi till dig inom kort. Tack!

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi återkommer inom kort!