• S:t Eriksgatan 19, 112 39 STOCKHOLM
 • 08 - 30 33 00
 • Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Anmäl intresse

Ansvarig Mäklare

Pamela Aguilar

076 - 110 10 06
pamela@grandfast.se

Anmäl intresse
Bostadsrätt / Vasastan-Hagastaden

Torsgatan 82, vån 15

Milsvid utsikt i eftertraktat läge!

Exklusiv 3:a på FEMTONDE våningen som är omsorgsfullt designad med exklusiva material som genomsyrar hela bostaden! Här samsas nybyggda bostäders smarta, funktionella lösningar med utvalda, varma material som åldras med värdighet.

Lägenheten har öppna och sociala sällskapsytor med genomgående stora fönster som erbjuder fint ljusinsläpp och utsikt över takåsar och vackra Stockholm stad! Lägenhetens planlösning ger ett sömlöst flyt mellan de sociala ytorna där köket är våningens sociala mittpunkt med tillgången till den generösa terrassen.

 • Klädkammare och walk-in-closet, utsikt i två väderstreck, generös terrass och stort badrum!
 • Bo både snyggt och bekvämt med ett unikt läge i en expansiv stadsdel!
 • Garage i huset!
 • Du blir den första som flyttar in!
 • Preliminärt tillträde: oktober-november 2018
 • För mer information kontakta ansvarig mäklare Pamela Aguilar på 0761101006 eller maila på pamela@grandfast.se

Beskrivning

HALL

Funktionell hall med specialritad hallförvaring. Hatthylla med stång och gott om plats för förvaring i rymlig klädkammare. Vitpigmenterat och mattlackat trägolv (ek) som fortsätter in i övriga rum. Vitmålade väggar. Säkerhetsdörr för ett tryggt och tyst boende.

KÖK

Öppet kök mot vardagsrum i perfekt harmoni. Här erbjuds du ett specialritat kök från Poliform med släta luckor och täcksidor i ljusgrå kulör, samt mörkgrå stomme. Bänkskiva och stänkskydd i stilfullt ljusgrå natursten. Integrerad LED-belysning under överskåp. Utrustat med vitvaror från Miele - helintegrerad kyl, frys och diskmaskin samt varmluftsugn och infälld induktionshäll. Avfallskvarn. Fläktinsatsen byggs in i överskåp. Plats för mikrovågsugn med eluttag i köksskåp.

DUSCHRUM/WC

Stort våtrum med golv i ljusa klinkerplattor. Väggar kläs med ljusgrå plattor av natursten. Utrustat med tvättpelare, tvättställ, vägghängd WC-stol, duschplats med specialritad öppningsbar glasvägg. Elburen handdukstork. Infällda downlights i tak och infälld LED-belysning i tak vid duschutrymme. Specialtillverkat spegelskåp ovan handfat med plats för förvaring.

VARDAGSRUM

Multimediauttag, Lamputtag för egen lampa i tak vid matplats och i vardagsrum.

MASTER BEDROOM

Stort fönster i det stora sovrummet om ca 13 kvm. Här finns plats för dubbelsäng, nattduksbord och annan passande inredning. För klädförvaring finns en rymlig klädkammare mellan de båda sovrummen. Lamputtag, multimediauttag.

SOVRUM 2:

Mindre sovrum med plats för enkelsäng och passande möblering. Fönster vetter mot den egna terrassen.

FÖRRÅD

Tillhörande förråd finns i källarplanet.

Förening & Hus

Allmän information

Att bo i Norra Tornen är livskvalité på en ny nivå. Ett biorum, ett gym och en relaxavdelning med bastu är några exempel på inbyggda faciliteter och upplevelser. Det kommer också finnas möjlighet att hyra parkeringsplats i stadens garage i direktanslutning till Norra Tornen. Det kommer även finnas möjlighet till en bilpool.

Byggnad

Innovationen, är det första av de två tornen som kommer att stå på varsin sida om Torsgatan vid Torsplan, på gränsen mellan Vasastan och framtida Hagastaden och utgör de unika Norra Tornen. OMA förenar i sina projekt i arkitektur med forskning kring människor, samhälle och urbanism med ambitionen att flytta fram gränserna för samtidsarkitektur genom att skapa intelligent form och innehåll som positivt påverkar staden och dess invånare..Byggnaden kommer att bestå av ett trapphus med 35 våningar, totalt 182 bostadslägenheter om 2-7 RoK.

Parkering

Anslutande p-garage med tillgång till hiss.

Gemensamma utrymmen

Det kommer att finnas gemensamma anordningar i byggnaden i form av cykel- och barnvagnsförråd. Varje lägenhet kommer ha ett tillhörande källarförråd. FÖRRÅD: Nätförråd placerade i källare med tillgång till hiss. CYKELFÖRRÅD: Cykelförråd anordnas i anslutande p-garage med tillgång till hiss. ÖVRIGA GEMENSAMMA UTRYMMEN: Brf-lokaler på plan 2 och 3. Barnvagnsförråd. ”Delivery room”

Uppvärming/ventilation

Ventilation: FTX-system med lägenhetsaggregat. Golvvärme i bostäder, Fjärrvärme. Elektriska golvvärmeslingor i badrum som komfortvärme.

Tv/Internet

TV, telefoni och IT via fiber, leverantör ej utsedd. Utöver månadsavgiften tillkommer kostnad för TV, bredband och telefoni om ca 260 kr/månad.

Månadsavgift
Avgift
4 905 kr
Avgiftsändringar
Inga avgiftsförändringar planerade år 1-5 enligt den ekonomiskaplanen.
Övriga kostnader
Överlåtelseavgift
1 120 kr (Betalas av Säljare )
Pantsättningsavgift
448 kr
Energideklaration
Energistatus
Energideklaration behövs ej
Energideklaration utförd
Datum saknas
Energiprestanda
0 kWh/m2
Övrigt

Vi på Grand Fastighetsförmedling använder oss oftast av den vanligaste formen av budgivning, så kallad öppen budgivning. Köparen har möjlighet att ta del av budlistan vid kontraktsskrivningen. Vi vill påminna om att säljaren har fri prövningsrätt vilket innebär att säljaren själv bestämmer när, till vem, för vilket pris och hur försäljningen ska ske. Grand Fastighetsförmedling vill även informera om köparens omfattande undersökningsplikt och uppmana till att noggrant kontrollera bostadens och utrustningens/inventariernas skick samt att kontrollera angiven boarea då avvikelse kan föreligga bl.a. på grund av olikheter i använda äldre/nuvarande mätregler. Objektsbeskrivningen ska ses som en orientering över bostaden. Vi erbjuder samtliga spekulanter beräkning av boendekostnaderna. Kontakta ansvarig mäklare för uppförande och genomgång av en sådan kalkyl. Uppgifterna i denna objektsbeskrivning är grundade på av säljaren och av berörd förening lämnad information. Köpare/spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen rörande kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar. Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och uppmanas att undersöka bostaden ordentligt. Köparen uppmanas att kontrollera bostadens bo- och bi- area om denna är väsentlig för köparen. Observera att "alternativa planlösningar" endast är idéer och förslag. Nedtagning av väggar och/eller väsentliga förändringar, ingrepp i bärande konstruktioner och ändring av ledningar för avlopp, värme, gas eller vatten av en lägenhet är alltid en fråga för föreningens styrelse att ta ställning till i varje enskilt fall. Detta gäller även om förändringen inte medför risker för byggnadens konstruktion. Köpare uppmanas även att kontrollera eventuella byggplaner o.s.v. i området om detta är av betydelse för köparen. Besök Stockholms stads hemsida http://www.stockholm.se/

Område & Kommunikationer

Norra Tornen blir en visuell upplevelse för alla förbipasserande på gränsen mellan Vasastan och nya stadsdelen Hagastaden. Hagastaden kommer att bestå av tusentals bostäder och arbetsplatser som kommer att smälta samman till en modern, tät stadsdel, fylld av liv och rörelse. Att bo i Hagastaden kommer att innebära både storstadspuls och närhet till citykärnan, men också till det angränsande lugnet i Hagaparken. Här ska också den nya gula tunnelbanelinjen passera.

Ansvarig Mäklare

Ansvarig Mäklare

Pamela Aguilar

076 - 110 10 06
pamela@grandfast.se

Anmäl intresse Låt oss värdera din bostad

Fakta

Utgångspris
7 495 000 kr
Rum
3
Boyta
85 m2 (Upplåtelseavtalet)
Avgift
4 905 kr
Lgh nr
01-2503
Våning
15 av 35
Byggår
2017
Område
Vasastan-Hagastaden
Andelstal
0,58362501 %
Illustrationsbild
Illustrationsbild
Illustrationsbild
Illustrationsbild
Fasad
Odenplan
Hagaparken en kort promenad bort!

Planlösning


Anmäl intresse för detta objekt

Fyll i formuläret och skicka in så återkommer vi inom kort

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi återkommer inom kort!

Grand Fastighetsförmedling i korthet

En personlig fastighetsmäklare med fokus på ett långsiktigt samarbete, kvalitet och trygghet.
Vår styrka och stolthet är våra kunder.

Kontakta oss

 • S:t Eriksgatan 19, 112 39 STOCKHOLM
 • 08 - 30 33 00
 • Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Fri värdering!

Vi känner till prisutvecklingen i ditt område och har kontakt med köpare på jakt efter en bostad som din. Fyll i formuläret så återkommer vi inom kort.

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi återkommer inom kort!

Fyll i dina uppgifter och få slutpris för detta objekt. Slutpriset skickas endast om det godkänns av köparen och säljaren.

Under utveckling

Be oss bevaka marknaden

Fyll i formuläret och beskriv vad ni letar efter så återkommer vi när vi hittar något som passar.

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi återkommer inom kort!

Nyproduktion

Fyll i formuläret så återkommer vi till dig inom kort. Tack!

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi återkommer inom kort!