• S:t Eriksgatan 19, 112 39 STOCKHOLM
 • 08 - 30 33 00
 • Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Anmäl intresse

Ansvarig Mäklare

Pamela Aguilar

076 - 110 10 06
pamela@grandfast.se

Anmäl intresse
Bostadsrätt / Vasastan-Hagastaden

Torsgatan 82, vån 22

HÄNFÖRANDE UTSIKT!

Exklusiv 4:a på TJUGOANDRA våningen som är omsorgsfullt designad med exklusiva material som genomsyrar hela bostaden! Här samsas nybyggda bostäders smarta, funktionella lösningar med utvalda, varma material som åldras med värdighet.

Lägenheten har öppna och sociala sällskapsytor med genomgående stora fönster som erbjuder fint ljusinsläpp och utsikt över takåsar och vackra Stockholm stad! Lägenhetens planlösning ger ett sömlöst flyt mellan de sociala ytorna där kök och vardagsrum är våningens sociala mittpunkt med tillgången till en av två terrasser.

 • Klädkammare och walk-in-closet, utsikt i två väderstreck, två terrasser och två wc/duschrum!
 • Bo både snyggt och bekvämt med ett unikt läge i en expansiv stadsdel!
 • Garage i huset!
 • Du blir den första som flyttar in!
 • Preliminärt tillträde: Q4-2018
 • För mer information kontakta ansvarig mäklare Pamela Aguilar på 0761101006 eller maila på pamela@grandfast.se

Beskrivning

HALL

Rymlig hall med bra förvaringsplats i form av specialritad kappförvarring samt hatthylla med stång. Bredvid finns även teknikskåp, städskåp och en garderob. Golvet är ljust pigmenterat och mattlackat trägolv (ek) som fortsätter in i övriga rum, förutom våtrum. Väggarna är vitmålade.

WC

I anslutning till hallen finns en gäst-wc som är utrustat med en vägghängd wc-stol från Duvavit med dold cistern. Golvet består av matta och ljusa klinkerplattor och väggarna kläs i vitt. Infälld downlight i tak.

MASTER BEDROOM

Stort fönster i det stora sovrummet med stort fönsterparti i perfekt och vackert söderläge! Här finns plats för dubbelsäng, nattduksbord och annat tillhörande möblemang. I sovrummet finns det klädkammare med gott om utrymme för förvaring.

SOVRUM 1:

Via hallen når man ett utav bostadens tre rum. Ett ljust och trivsamt sovrum med plats för dubbelsäng och om önskas finns även utrymme för garderob. Dem stora fönsterna ut mot terrassen fångar upp solens ljusstrålar.

SOVRUM 2:

Även detta sovrum ligger intill hallen men också terrassen. Här finns det utrymme för dubbelsäng samt tillhörande inredning och garderob. Sovrummet har stora fönster som låter ljuset flöda in.

Terrass 1:

Stor terrass omkring 7 kvm med morgonsol och ytor för utemöbler. En perfekt plats för den morgonpigga att sitta och avnjuta en kopp kaffe till morgonens första soltimmar. Terrassbelysning på fasaden.

KÖK

Öppet planlösning mellan kök och vardagsrum i perfekt harmoni. Köket är specialritat med släta luckor, gråa täckskivor och mörkgrå stomme från Poliform. Bänkskiva och stänkskydd i stilfullt ljusgrå natursten. Det finns integrerad LED-belysning under överskåpet. I överskåpet har även fläktinsatsen byggts in. Köket är utrustat med vitvaror från Miele - helintegrerad kyl, frys och diskmaskin samt varmluftsugn och infälld induktionshäll. Avfallskvarn. I köksskåpet finns det även utrymme för mikrovågsugn med eluttag.

VARDAGSRUM

Multimediauttag, lamputtag för egen lampa i tak vid matplats och i vardagsrum.

Terrass 2:

Bostadens andra terrass omkring 6kvm i söderläge. Här finns det utrymme för utemöbler och terrassbelysningen på fasaden skapar en mysig känsla på kvällarna..

DUSCHRUM/WC

Stort badrum med golv i ljusa klinkerplattor. Väggarna är klädda i ljusgråa plattor av natursten. Badrummet är utrustat med tvättpelare, tvättställ, vägghängd WC-stol, duschplats med specialritad öppningsbar glasvägg. Elburen handdukstork. Infällda downlights i tak och infälld LED-belysning i tak vid duschutrymme. Specialtillverkat spegelskåp ovan handfat med plats för förvaring.

FÖRRÅD

Tillhörande förråd finns i källarplanet.

Förening & Hus

Allmän information

Att bo i Norra Tornen är livskvalité på en ny nivå. Ett biorum, ett gym och en relaxavdelning med bastu är några exempel på inbyggda faciliteter och upplevelser. Det kommer också finnas möjlighet att hyra parkeringsplats i stadens garage i direktanslutning till Norra Tornen. Det kommer även finnas möjlighet till en bilpool.

Byggnad

Innovationen, är det första av de två tornen som kommer att stå på varsin sida om Torsgatan vid Torsplan, på gränsen mellan Vasastan och framtida Hagastaden och utgör de unika Norra Tornen. OMA förenar i sina projekt i arkitektur med forskning kring människor, samhälle och urbanism med ambitionen att flytta fram gränserna för samtidsarkitektur genom att skapa intelligent form och innehåll som positivt påverkar staden och dess invånare..Byggnaden kommer att bestå av ett trapphus med 35 våningar, totalt 182 bostadslägenheter om 2-7 RoK.

Parkering

Anslutande p-garage med tillgång till hiss.

Gemensamma utrymmen

Det kommer att finnas gemensamma anordningar i byggnaden i form av cykel- och barnvagnsförråd. Varje lägenhet kommer ha ett tillhörande källarförråd. FÖRRÅD: Nätförråd placerade i källare med tillgång till hiss. CYKELFÖRRÅD: Cykelförråd anordnas i anslutande p-garage med tillgång till hiss. ÖVRIGA GEMENSAMMA UTRYMMEN: Brf-lokaler på plan 2 och 3. Barnvagnsförråd. ”Delivery room”

Uppvärming/ventilation

Ventilation: FTX-system med lägenhetsaggregat. Golvvärme i bostäder, Fjärrvärme. Elektriska golvvärmeslingor i badrum som komfortvärme.

Tv/Internet

TV, telefoni och IT via fiber, leverantör ej utsedd. Utöver månadsavgiften tillkommer kostnad för TV, bredband och telefoni om ca 260 kr/månad.

Månadsavgift
Avgift
4 937 kr
Avgiftsändringar
Inga avgiftsförändringar planerade år 1-5 enligt den ekonomiskaplanen.
Övriga kostnader
Överlåtelseavgift
1 120 kr (Betalas av Säljare )
Pantsättningsavgift
448 kr
Energideklaration
Energistatus
Energideklaration behövs ej
Energideklaration utförd
Datum saknas
Energiprestanda
0 kWh/m2
Övrigt

Vi på Grand Fastighetsförmedling använder oss oftast av den vanligaste formen av budgivning, så kallad öppen budgivning. Köparen har möjlighet att ta del av budlistan vid kontraktsskrivningen. Vi vill påminna om att säljaren har fri prövningsrätt vilket innebär att säljaren själv bestämmer när, till vem, för vilket pris och hur försäljningen ska ske. Grand Fastighetsförmedling vill även informera om köparens omfattande undersökningsplikt och uppmana till att noggrant kontrollera bostadens och utrustningens/inventariernas skick samt att kontrollera angiven boarea då avvikelse kan föreligga bl.a. på grund av olikheter i använda äldre/nuvarande mätregler. Objektsbeskrivningen ska ses som en orientering över bostaden. Vi erbjuder samtliga spekulanter beräkning av boendekostnaderna. Kontakta ansvarig mäklare för uppförande och genomgång av en sådan kalkyl. Uppgifterna i denna objektsbeskrivning är grundade på av säljaren och av berörd förening lämnad information. Köpare/spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen rörande kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar. Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och uppmanas att undersöka bostaden ordentligt. Köparen uppmanas att kontrollera bostadens bo- och bi- area om denna är väsentlig för köparen. Observera att "alternativa planlösningar" endast är idéer och förslag. Nedtagning av väggar och/eller väsentliga förändringar, ingrepp i bärande konstruktioner och ändring av ledningar för avlopp, värme, gas eller vatten av en lägenhet är alltid en fråga för föreningens styrelse att ta ställning till i varje enskilt fall. Detta gäller även om förändringen inte medför risker för byggnadens konstruktion. Köpare uppmanas även att kontrollera eventuella byggplaner o.s.v. i området om detta är av betydelse för köparen. Besök Stockholms stads hemsida http://www.stockholm.se/

Ansvarig Mäklare

Ansvarig Mäklare

Pamela Aguilar

076 - 110 10 06
pamela@grandfast.se

Anmäl intresse Låt oss värdera din bostad

Fakta

Accepterat pris
10 500 000 kr
Rum
4
Boyta
86 m2 (Upplåtelseavtalet)
Avgift
4 937 kr
Lgh nr
1-3204
Våning
22 av 35
Byggår
2017
Område
Vasastan-Hagastaden
Andelstal
0,58742839 %
Norra tornen under produktion
Odenplan med stort utbud av butiker, caféer och retsauranger
Aftonbild, T-bana Odenplan
Hagaparken

Planlösning


Anmäl intresse för detta objekt

Fyll i formuläret och skicka in så återkommer vi inom kort

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi återkommer inom kort!

Grand Fastighetsförmedling i korthet

En personlig fastighetsmäklare med fokus på ett långsiktigt samarbete, kvalitet och trygghet.
Vår styrka och stolthet är våra kunder.

Kontakta oss

 • S:t Eriksgatan 19, 112 39 STOCKHOLM
 • 08 - 30 33 00
 • Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Fri värdering!

Vi känner till prisutvecklingen i ditt område och har kontakt med köpare på jakt efter en bostad som din. Fyll i formuläret så återkommer vi inom kort.

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi återkommer inom kort!

Fyll i dina uppgifter och få slutpris för detta objekt. Slutpriset skickas endast om det godkänns av köparen och säljaren.

Under utveckling

Be oss bevaka marknaden

Fyll i formuläret och beskriv vad ni letar efter så återkommer vi när vi hittar något som passar.

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi återkommer inom kort!

Nyproduktion

Fyll i formuläret så återkommer vi till dig inom kort. Tack!

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi återkommer inom kort!