• S:t Eriksgatan 19, 112 39 STOCKHOLM
  • 08 - 30 33 00
  • Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Anmäl intresse

Ansvarig Mäklare

Pamela Aguilar

076 - 110 10 06
pamela@grandfast.se

Anmäl intresse
Bostadsrätt / Järla-Sjö

Turbinvägen 5A

Optimal 2:a med balkong!

STOR BALKONG I SÖDERLÄGE! Lagom till sommaren kan du flytta in i denna fantastiska 2:a med balkong i soligt söderläge. Här bor du med industrikänsla i historiska kvarter och med allt inom räckhåll från bostaden. Bra kommunikationer, nära till shopping och service samt till natur och vackra Järlasjön. Tillträde beräknat 2018-06-16.

Se Tillvalslistan för specificerad information om inredningen.

Kontakta mäklaren för bud eller mer info: Pamela Aguilar, 0761101006 eller pamel@grandfast.se.

Beskrivning

Hall

Hall med bra förvaring med skjutdörrar och städskåp. Vit pigmenterad ekparkett och vitmålade väggar.

Kök

Kök med luckor i ljus grått, bänkskiva satin/taupe matt och diskbänk i rostfritt. maskinell utrustning bestående av inbygnadsugn i vitt, induktionshäll, integrerad diskmaskin och inbyggnadsfläkt.

Wc/dusch

Fräscht våtrum med dusch, wc och handfat med matchande kommod. Klinker på golv och helkaklade väggar.

Sovrum

Sovrum i lugnt norrläge. Här finns plats för säng och på plats kommer stå två garderober.

Vardagsrum

Vardagsrum med vitpigmenterad ekparkett och vitmålade väggar. Gott om plats för soffgrupp och tillhörande möblemang. Här finns även plats för matbord för 4-6 personer. Stort fönster ut mot balkongen som ligger i perfekt söderläge.

Förening & Hus

Allmän information

Bostadsrättsföreningen Brf turbinhallen är en äkta bostadsrättsförening som innehåller 205 bostadsrättslägenheter uppdelat på fyra stycken områden Turbinhallen, Maskinhallen, Ritningskontoret samt Gårdshuset. Byggnaderna är mellan 2 och 4 våningar. Föreningen köpte marken 2017 och äger marken. Turbinhallen och Ritningskontoret byggs i befintliga byggnader. Maskinhallen byggs på delvis befintlig fasad och som nyproduktion. Gårdshuset är nyproduktion. I föreningen finns 2 stycken hyreslokaler, 1 skola och 1 garage i 2 våningsplan över mark. Bostadsrättsföreningen Turbinhallen bildades november 2014.

Byggnad

Byggnaderna är mellan 2 och 4 våningar. Turbinhallen och Ritningskontoret byggs i befintliga byggnader. Maskinhallen byggs på delvis befintlig fasad och som nyproduktion. Gårdshuset är nyproduktion.

Planerade renoveringar

Inget planerat underhåll den närmsta tiden då det är en nyproduktion.

Parkering

Garage i två plan över mark med 120 st parkeringsplatser med en hyra 1250kr/månad. Ytterligare några parkeringsplatser kommer att finnas på gården.

Gemensamma utrymmen

Det finns en gemensam innergård som ska iordningställas med plattbeläggning, gräsmatta, gångytor, blommor, träd samt uteplatser belagda med betongplattor. Cykelförråd på entréplan samt cykelställ på gården. Gemensamt barnvagnsrum och rullstolsförråd finns i anslutning till entréerna. Det finns tre miljörum med källsortering. Postboxar i entré och tidningshållare är placerade utanför lägenhetsdörren. I turbinhallens södra del finns ett spa med bubbelbad samt ett mindre gym för föreningens medlemmar. Föreningen ingår i Järla Sjö samfällighetsförening. Den ansvarar för belysning, grönområden, bad och brygganläggning m.m. Samfälligheten har även fiskerätt i Järla sjö. Läs gärna mer på hemsidan; www.jarlasjo.se

Uppvärming/ventilation

Vattenburen uppvärmningen genom radiatorer. I gårdshusen sker uppvärmning av entréplan med vattenburen golvvärme och övervåningen med vattenburen uppvärmning genom radiatorer.

Tv/Internet

Bostadsrättsföreningen tecknar avtal med leverantör av fiber. Föreningen har för avsikt att de fria marksända kanalerna ska ingå i månadsavgiften. Utöver kan de boende teckna vidare avtal för internetuppkoppling och större kanalutbud.

Månadsavgift
Avgift
2 508 kr I avgiften ingår värme, vatten och Kabel-TV.
Övriga kostnader
Överlåtelseavgift
1 120 kr (Betalas av Köpare )
Pantsättningsavgift
448 kr
Energideklaration
Energistatus
Energideklaration ej utförd
Övrigt

Vi på Grand Fastighetsförmedling använder oss oftast av den vanligaste formen av budgivning, så kallad öppen budgivning. Köparen har möjlighet att ta del av budlistan vid kontraktsskrivningen. Vi vill påminna om att säljaren har fri prövningsrätt vilket innebär att säljaren själv bestämmer när, till vem, för vilket pris och hur försäljningen ska ske. Grand Fastighetsförmedling vill även informera om köparens omfattande undersökningsplikt och uppmana till att noggrant kontrollera bostadens och utrustningens/inventariernas skick samt att kontrollera angiven boarea då avvikelse kan föreligga bl.a. på grund av olikheter i använda äldre/nuvarande mätregler. Objektsbeskrivningen ska ses som en orientering över bostaden. Vi erbjuder samtliga spekulanter beräkning av boendekostnaderna. Kontakta ansvarig mäklare för uppförande och genomgång av en sådan kalkyl. Uppgifterna i denna objektsbeskrivning är grundade på av säljaren och av berörd förening lämnad information. Köpare/spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen rörande kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar. Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och uppmanas att undersöka bostaden ordentligt. Köparen uppmanas att kontrollera bostadens bo- och bi- area om denna är väsentlig för köparen. Observera att "alternativa planlösningar" endast är idéer och förslag. Nedtagning av väggar och/eller väsentliga förändringar, ingrepp i bärande konstruktioner och ändring av ledningar för avlopp, värme, gas eller vatten av en lägenhet är alltid en fråga för föreningens styrelse att ta ställning till i varje enskilt fall. Detta gäller även om förändringen inte medför risker för byggnadens konstruktion. Köpare uppmanas även att kontrollera eventuella byggplaner o.s.v. i området om detta är av betydelse för köparen. Besök Stockholms stads hemsida http://www.stockholm.se/

Område & Kommunikationer

Järla sjö är ett expansivt område som är perfekt för den som vill ha närhet till grönska och aktiviteter men ändå vill kunna ta sig smidigt in till stan. I området finns mängder med grön områden och aktiviteter för den aktive. Vintertid kan man åka skridskor eller längd på Järlasjön eller ta sig till närliggande Hammarbybacken för utförsåkning. Sommartid fungerar Jarlasjön perfekt för en dopp eller paddla kanot. På andra sidan sjön ligger Hällasgården med ytligare aktiviteter både motionspår, bastubad, bangolf och caféer.

Till och från området på Sicklaön är det enkelt att ta sig in till stan. Det går flertalet bussar till både Slussen och City. Det går också att ta sig till stan med Saltsjöbanan. Planerna på att förlänga tunnelbanelinje ut via sickla, Järla och nacka centrum kommer ytligare förbättra kommunikationerna mellan Innerstan och Nacka området.

Ansvarig Mäklare

Ansvarig Mäklare

Pamela Aguilar

076 - 110 10 06
pamela@grandfast.se

Anmäl intresse Låt oss värdera din bostad

Fakta

Accepterat pris
2 950 000 kr
Rum
2
Boyta
43 m2 (Upplåtelseavtalet)
Avgift
2 508 kr I avgiften ingår värme, vatten och Kabel-TV.
Lgh nr
51102
Lgh nr LM
1102
Våning
1 av 4
Byggår
2016
Område
Järla-Sjö
Illutrationsbild, ej faktiska lägenheten
Illutrationsbild, ej faktiska lägenheten
Illutrationsbild, ej faktiska lägenheten
Illutrationsbild, ej faktiska lägenheten
Illutrationsbild, ej faktiska lägenheten
Välkommen till Brf Turbinhallen

Planlösning


Anmäl intresse för detta objekt

Fyll i formuläret och skicka in så återkommer vi inom kort

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi återkommer inom kort!

Grand Fastighetsförmedling i korthet

En personlig fastighetsmäklare med fokus på ett långsiktigt samarbete, kvalitet och trygghet.
Vår styrka och stolthet är våra kunder.

Kontakta oss

  • S:t Eriksgatan 19, 112 39 STOCKHOLM
  • 08 - 30 33 00
  • Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Fri värdering!

Vi känner till prisutvecklingen i ditt område och har kontakt med köpare på jakt efter en bostad som din. Fyll i formuläret så återkommer vi inom kort.

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi återkommer inom kort!

Fyll i dina uppgifter och få slutpris för detta objekt. Slutpriset skickas endast om det godkänns av köparen och säljaren.

Under utveckling

Be oss bevaka marknaden

Fyll i formuläret och beskriv vad ni letar efter så återkommer vi när vi hittar något som passar.

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi återkommer inom kort!

Nyproduktion

Fyll i formuläret så återkommer vi till dig inom kort. Tack!

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi återkommer inom kort!