• S:t Eriksgatan 19, 112 39 STOCKHOLM
  • 08 - 30 33 00
  • Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Anmäl intresse

Ansvarig Mäklare

Pamela Aguilar

076 - 110 10 06
pamela@grandfast.se

Anmäl intresse
Bostadsrätt / Sollentuna

Turebergs allé 47

Gavel-1:a med balkong!

Fantastiskt ljus hörn-1:a om 33 kvm med fönster i två väderstreck och generös takhöjd om ca 3 meter. Här finns bekvämligheter och extra lyx du behöver för inte bara en bekväm men även en vardag med det lilla extra. Härlig balkong att njuta varma sommardagar och blir som ett extra rum om somrarna. Du erbjuds bland annat ett stilfullt, funktionellt kök och ett rymligt badrum med egen tvättsektion.

  • I Sollentuna Centrum finns all serviceutbud du kan tänka dig; butiker, restauranger, gym samt goda kommunikationer med bussar och pendeltåget som tar dig till city på ca 17 minuter!

Välkommen på visning!

Beskrivning

Lägenheten disponeras enligt följande:

Hall

Funktionell hall med plats för skor och ytterkläder. Förvaring i linneskåp, garderob och städskåp. Rymlig klädkammare/förråd. Säkerhetsdörr.

Kök

Snyggt, stilfullt kök med öppen planlösning mot allrummet. Hög kvalitet och modern standard. Utrustning består av induktionshäll, ugn, fläkt och kyl/frys. Inbyggda spottar under överskåp och integrerade vitvaror.

Allrum

Välplanerat rum med plats för både mindre matbord och soffgrupp samt en sovalkov på 120 cm. Utgång till lägenhetens balkong.

Duschrum

Rymligt duschrum med bra förvaring i kommod med utdragbara lådor samt spegel med belysning. Handdukstork med armar i krom. Dusch med dörrar av glas. Infällda dimbara spolights i tak. Vitkaklade väggar och mörkgrått klinker golv med komfortvärme. Utrsutat Kombimaskin (Bosch), handfat, spegel, WC, dusch och handdukstork.

Förening & Hus

Allmän information

Lumen består av 90 moderna lägenheter varav tre stycken är penthousevåningar och en lokal. Bostäderna är fördelade på adresserna Industrivägen 12 och Turebergs allé 41-47. Föreningen äger marken. Alla lägenheterna har genomtänkta inredningskoncept och gedigna materialval. Från effektiva ettor och tvåor till större våningar med anpassningsbar planlösning. Med utsikt över ett mysigt villaområde kunde läget inte vara bättre. Elförbrukning mäts individuellt för lägenheterna via ett internt kollektivmätningssystem och debiteras bostadsrättsinnehavaren enligt schabloon. Reglering enligt verklig förbrukning görs retroaktivt. Föreningen har ingått totalentreprenadkontrakt med Magnolia Produktion AB såsom entreprenör. Projektet finansieras av SBAB.

Byggnad

Porttelefon och kodlås mot gatan.

Parkering

Föreningen kommer ha tillgång till 29 st garageplatser och 24 parkeringsplatser på gata. Kostnad: ca 1000 kr/ mån respektive 500 kr/ mån.

Gemensamma utrymmen

I huset finns barnvagns- och rullstolsrum, hiss, cykelrum, soprum, förråd och städskrubb.

Uppvärming/ventilation

Fjärrvärme.

Tv/Internet

Obligatorisk avgift om 230 kr utgår för TV (basutbud), bredband och telefoni. Gruppanslutet via Telia. Avgiften kan komma att ändras.

Månadsavgift
Avgift
1 898 kr I avgiften ingår värme & vatten.
Driftskostnader
Hushållsel
283 kr/månad
Totala driftskostnader
283 kr/månad
Personer i hushållet
1
Energideklaration
Energistatus
Energideklaration behövs ej
Energideklaration utförd
Datum saknas
Energiprestanda
0 kWh/m2
Övrigt

Vi på Grand Fastighetsförmedling använder oss oftast av den vanligaste formen av budgivning, så kallad öppen budgivning. Köparen har möjlighet att ta del av budlistan vid kontraktsskrivningen. Vi vill påminna om att säljaren har fri prövningsrätt vilket innebär att säljaren själv bestämmer när, till vem, för vilket pris och hur försäljningen ska ske. Grand Fastighetsförmedling vill även informera om köparens omfattande undersökningsplikt och uppmana till att noggrant kontrollera bostadens och utrustningens/inventariernas skick samt att kontrollera angiven boarea då avvikelse kan föreligga bl.a. på grund av olikheter i använda äldre/nuvarande mätregler. Objektsbeskrivningen ska ses som en orientering över bostaden. Vi erbjuder samtliga spekulanter beräkning av boendekostnaderna. Kontakta ansvarig mäklare för uppförande och genomgång av en sådan kalkyl. Uppgifterna i denna objektsbeskrivning är grundade på av säljaren och av berörd förening lämnad information. Köpare/spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen rörande kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar. Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och uppmanas att undersöka bostaden ordentligt. Köparen uppmanas att kontrollera bostadens bo- och bi- area om denna är väsentlig för köparen. Observera att "alternativa planlösningar" endast är idéer och förslag. Nedtagning av väggar och/eller väsentliga förändringar, ingrepp i bärande konstruktioner och ändring av ledningar för avlopp, värme, gas eller vatten av en lägenhet är alltid en fråga för föreningens styrelse att ta ställning till i varje enskilt fall. Detta gäller även om förändringen inte medför risker för byggnadens konstruktion. Köpare uppmanas även att kontrollera eventuella byggplaner o.s.v. i området om detta är av betydelse för köparen. Besök Stockholms stads hemsida http://www.stockholm.se/

Område & Kommunikationer

Huset ligger en kort promenad från Sollentuna Centrum och med goda kommunikationer når du snabbt Stockholm City. Runt hörnet hittar du Sollentunas stora naturområde och rika kulturliv.

Ansvarig Mäklare

Ansvarig Mäklare

Pamela Aguilar

076 - 110 10 06
pamela@grandfast.se

Anmäl intresse Låt oss värdera din bostad

Fakta

Utgångspris
1 995 000 kr
Rum
1
Boyta
33 m2 (Upplåtelseavtalet)
Avgift
1 898 kr I avgiften ingår värme & vatten.
Lgh nr
C-1106
Lgh nr LM
1106
Våning
1 av 4
Byggår
2017
Område
Sollentuna
Andelstal
0,770 %

Budgivning

Senaste bud 1 900 000 kr

Bud Datum
3 1 900 000 kr Ons 17 jan 14:52
1 1 875 000 kr Ons 17 jan 14:28
2 1 850 000 kr Tis 16 jan 09:47
1 1 750 000 kr Mån 15 jan 10:32

Dokument & Länkar

Fasadbild
_MG_9217
_MG_9218
_MG_9219
_MG_9226
_MG_9227
_MG_9228

Planlösning


Anmäl intresse för detta objekt

Fyll i formuläret och skicka in så återkommer vi inom kort

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi återkommer inom kort!

Grand Fastighetsförmedling i korthet

En personlig fastighetsmäklare med fokus på ett långsiktigt samarbete, kvalitet och trygghet.
Vår styrka och stolthet är våra kunder.

Kontakta oss

  • S:t Eriksgatan 19, 112 39 STOCKHOLM
  • 08 - 30 33 00
  • Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Fri värdering!

Vi känner till prisutvecklingen i ditt område och har kontakt med köpare på jakt efter en bostad som din. Fyll i formuläret så återkommer vi inom kort.

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi återkommer inom kort!

Fyll i dina uppgifter och få slutpris för detta objekt. Slutpriset skickas endast om det godkänns av köparen och säljaren.

Under utveckling

Be oss bevaka marknaden

Fyll i formuläret och beskriv vad ni letar efter så återkommer vi när vi hittar något som passar.

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi återkommer inom kort!

Nyproduktion

Fyll i formuläret så återkommer vi till dig inom kort. Tack!

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi återkommer inom kort!